pondělí 25. září 2017

Plastové misky na potraviny

Plastový svet - plastovy-svet. Mísa šlehací 23cm 5l. Zopet Duo plastové misky pro psa. Materiál Misky s podtáckem jsou vyrobeny z plastu a nerezu. Funkčnost Misky jsou vhodné pro každého pejska.


Dvě plastové misky jsou opatřeny podtáckem.

Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. K organizaci a skladování potravin ve vaší kuchyni je určena tato kategorie, ve které si můžete vybrat z široké škály dóz a boxů na potraviny. Zvolte si přesně ty, které potřebujete. Můžete vybírat z různých tvarů a materiálů. Nabízíme dózy plastové , skleněné, hranaté, kulaté.


Miska je určena pro teplé i studené potraviny - použitelná v tepelném rozsahu od -st. Dózy lze umístit nejen do police. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze.

Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Sklenená nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL GLASS umožňuje nielen uchovávanie a prevážanie potravín, ale aj pečenie v rúre. Použité kvalitné borosilikátové sklo je nárazuvzdorné, odolné vysokým teplotám s dokonalou distribúciou tepla. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do umývačky. Umožňují udržet si dokonalý přehled o stavu skladovaných potravin, ale především je bezpečně ochrání před nežádoucími vlivy okolí, jako jsou pachy, vlhkost a případně hmyz.


S našimi plastovými dózami je to teď velmi jednoduché - stačí přiložit víčko na jakoukoliv misku a jemným stiském odsát vzduch. Potraviny tak vydrží až 5x déle čerstvé. Zlínští vědci vynalezli plastové misky na potraviny , které se rychle rozloží Jídlo se v ní dá bezpečně ohřívat v mikrovlnce. A na kompostu se za rok rozloží a nebude zatěžovat životní prostředí. Jednorázové obaly na potraviny.


Misky na miešanie farieb s dvojitým plastovým viečkom, šírka misky : cm. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Profesionální plastové misky ideální do potravinářských provozoven. Poklop na malou misku BERN 180x180x30mm SAN Kód: 126.


Nakupte kvalitní plastové misky a dózy na potraviny různých značek, včetně české výroby. Snadno do nich dáte dětem svačinu do školy, nebo do nich dáte luštěniny a těstoviny na delší dobu.

Dózy, které nabízíme jsou kvalitní, odolné a mají široké využití. Vyberte si z pestré nabídky dóz všech velikostí i. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrobeno z kvalitného polypropylenu.


SEN O VAŠEJ ZÁHRADE SA VŽDY ZAČÍNA VAŠOU TÚŽBOU PO NEJ A NÁS ZAUJÍMA KAŽDÝ DETAIL, S KTORÝM VÁM MÔŽEME POMÔCŤ TENTO SEN ZREALIZOVAŤ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky