středa 13. září 2017

Sada nářadí gola

Proto jsme se rozhodli sady rozdělit na Goly s nástrčnými klíči, Goly s očkoplochými klíči a následně na sady nářadí. Zvláště rozsáhlejším setům se ne nadarmo vzhledem k univerzálnosti použití přezdívá „přenosné dílny“. Gola sady podle zkušeností ostatních. Najdete v ní nejen základní klíče, které nejčastěji potřebujete při drobné opravě či údržbě.


Doporučujeme vybavit 1dílnou sadou každou domácnost, chatu, dílnu.

Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. V současné době se jedná především o tento sortiment: otevřené maticové klíče oboustranné, očkoploché maticové klíče, kleště přestavitelné - SIKO, kleště kombinační, kleště štípací boční, kleště na drát s plochými čelistmi, kleště pro jemnou. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí , elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu.


Sada obsahuje dílů nástavců, bitů a ostatního příslušenství. Součástí jsou dvě ráčny s dobře tvarovanou rukojetí, které disponují mechanismem se zuby. Veškerý obsah sady je přehledně uložen v praktickém plastovém boxu. Základní sada nářadí složená ze 1dílů nejpoužívanějšího nářadí.


Vše najdete pěkně v plastovém kufru.

Hlavice nástrčné, sada. Nářadí je vyrobeno z chrom vanadia. Celou sadu tak můžete snadno přenést. Praktická sada ručního nářadí v kufru na kolečkách nalezne využití při běžném použití.


Sady nářadí , gola sady. Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku? Gola nářadí skvěle nahradí klasické klíče a šroubováky.


Pomocí gola sad můžete jednoduše utahovat a povolovat matice, šroubovat různé druhy vrutů a šroubků a spoustu dalšího. Díky tomu jsou vhodné do garáže, dílny a údržbu v domácnosti. Obecně platí, že gola sady se liší v množství.


Pokud ještě nevíte, jakou golasadu vybrat, přečtete si našeho nákupního rádce pro správný výběr gola sady. Objednávky zasíláme bez omezení. Osobní odběry přes výdejní okénko - více informací zde. Nově nabízíme doručení Expres po Brně.


Přečtěte si také aktuální změny při nákupech a doručován. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Vše pro profesionalý i kutily. Svoji gola sadu můžete jednoduše rozšířit dokoupením některé sady hlavic, které jsou univerzálně použitelné pro jednotlivé velikosti. Prodej a servis nářadí. Značkové gola sady všech typů a rozměrů za výhodné ceny on-line - eshop golasady. Odolná kovová basa s nářadím je vhodná pro domácí kutily i montéry, kteří musejí nářadí neustále přenášet.


Hobby sada ručního nářadí s bity a hlavicemi a ráčnovým šroubovákem. Přidat do seznamu přán í. GOLA SADA RAČNA, SADA 32KS BITŮ TORX,JONNESWAY. Znížili sme ceny všetkých našich produktov!


Internetový obchod s akčními cenami, zboží od ověřených výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky