pátek 8. září 2017

Pračka s horním plněním se sušičkou

K dispozici jsou však pračky se sušičkou s horním plněním , těch na trhu několik kousků najít lze. Jejich hlavní výhodou je právě zmíněná úspora místa, ale nesou s sebou také řadu nevýhod. Sušičky plněné horem bývají energeticky daleko náročnější.


Pračka se sušičkou s horním plněním. Navíc nemá boční plnění, takže nepotřebujete prostor pro otvírání dvířek.

Horní plnění je praktické v tom, že se k pračce nemusíte zohýbat, takže šetříte svoje záda. Hodí se do užších prostorů. Obecně se dá říct, že je na trhu výrazně menší výběr praček se sušičkou , než kdybyste kupovali pračku a sušičku zvlášť. Převážně najdete pračky se sušičkou s předním plněním , přesto se ale na trhu najde i pár modelů s horním plněním.


Jaké jsou tedy výhody a nevýhody těchto typů? Bohužel na obojí penízky nebyly a když se nám rozbila stará pračka a kupovala se nová, tak jsem vzala rovnou se sušičkou. Nemám ale zkušenosti se samostatnou suškou, tak nemůžu porovnávat.


Jen mám s bočním plněním.

Pračky se sušičkou najdete jak v provedení s předním plněním , tak s tím horním. Kdo už ale někdy měl dva spotřebiče v jednom, ten asi ví, že ne vždycky je to výhra. Sice uspoříte místo a peníze, je to ale vyvážené také nějakou ztrátou. Vybrali jsme pro Vás Pračky s horním plněním. Máte malou koupelnu, ve které hraje roli každý centimetr?


Pak zvolte pračku s horním plněním. Pro otevření víka a pohodlnou obsluhu sice potřebuje volný prostor nad sebou, je ale užší než pračky s předním plněním. Pro menší prostory je vhodná právě pračka s horním plněním , která nemá takové nároky na umístění, zároveň má ale veškeré funkce a vlastnosti, které jsou u pračky důležité. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Hodnocení jsme rozdělili do několika částí ve kterých zjistíte jaké jsou nejlepší pračky s horním plněním , předním plněním a pračky se sušičkou. Nejlepší pračka je taková pračka , která plní svůj účel na 1. Zda je pračka volně stojící nebo vestavná v tomto případě neřešíme, protože vestavné pračky s horním plněním se již ze základního principu nevyrábějí. Co se tohoto druhu praček týče, má i své nedostatky.


Ať už samostatně nebo se sušičkou , s automatickým dávkováním či různými funkcemi. Miele vždy v té nejlepší kvalitě.

AEG SensiDry L9WBC61B v energetické třídě A disponuje tepelným čerpadlem , které kontroluje teploty a pohyby bubnu, aby pokaždé zajistilo rovnoměrné praní a sušení veškerého vašeho prádla. Udává, jaké množství prádla můžete vyprat na jeden cyklus. Ačkoliv se v našem testu věnujeme hlavně kombinovaným pračkám se sušičkou , které jsou plněny předem, existují i pračky s horním plněním.


Na našem trhu najdeme spíše více prašek se sušičkou s předním plněním než s horním. Při výběru pračky se sušičkou narazíte na typy plnění. Ze všech těchto typů jsme vybrali trojici modelů v různých cenových hladinách. Na konci článku se navíc dočtete pár užitečných ra na jaké parametry se při výběru pračky zaměřit.


Oproti pračkám s předním plněním bývají navíc i užší, díky čemuž se dokonale hodí zejména do menších bytů. Pokud tedy nemáte ve své koupelně dostatek prostoru, je tento typ pračky určený právě vám. Používání pračky s horním plněním je navíc velice pohodlné. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry.


Ahoj - prosím o zkušenosti se sušičkou s horním plněním (šířka cm). Našla jsem jen typy - Brandt nebo Fagor. Z důvodu nedostatku místa budu muset zvolit tuto variantu - jenže nevím, kterou značku vybrat a vůbec jaké jsou zkušenosti s tímto typem sušičky.


Oblíbené jsou pračky WHIRLPOOL, CANDY, ELECTROLUX a pokud fandíte jinému výrobci, máme jich pro vás dalších dvacet včetně Gorenje, Fagor, Indesit či Bosch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky