pondělí 18. září 2017

Rotační vakuová odparka princip

Rotační vakuová odparka používá tří principů: urychlení odpařování, resp. Princip činnosti vakuové odparky. Použití tepelného čerpadla zcela vylučuje potřebu páry pro odparku a chladící vody pro kondenzátory, protože vlastní proces odpařování probíhá v podtlaku při teplotě varu vody asi – 35°C. Pána lesa na části rozhraní tak, aby nedošlo k vysávání při úniku části rozhraní.


Vakuové silikonový olej je vyžadován.

Spolu s přístrojem je dodávána sada skla, kterou lze upravit dle přání zákazníka. Základní řada rotačních vakuových odparek Büchi. Jde o zcela manuální odparku bez automatických funkcí. Více infomací v zde: Katalog a Technický list.


Taktéž nás v případě zájmu neváhejte kontaktova. Laboratorní rotační vakuová odparka s příslušenstvím. Ergonomické ovládání elektrického mechanismu zdvihu baňky z lázně pomocí robustní otočné rukojeti,.

Gelová permeační chromatografie, SPE. Hexan, aceton, dichlormethan,. Nákup UV boxu, vah a další pomocné techniky bude hrazen z. F-3je navržena pro bezespárou integraci do systému rotační vakuová odparka R-300. Teplotu lze pohodlně nastavit pomocí interfejsu (I-3nebo I-3Pro). Odparka rotační vakuová Heidolph Hei-VAP Industrial Velkokapacitní rotační vakuové odparky Hei-VAP Industrial umožňují automatickou destilaci s odpařovací baňkou o objemu až litrů.


Ve válcové komoře (1) se otáčí válec (2), který se na jedné straně těsně dotýká stěny komory. Jaký typ vakuového čerpadla se používá pro rotační výparník? Doporučuje se cirkulační čerpadlo, které má výhodu, že je odolné vůči různým korozi rozpouštědlem a může být evakuováno na -0MPa (pro splnění požadavků na použití). Tato odparka má vysokou tepelnou účinnost. Když obyčejné pán podtlakem je vysoká, je snadné dluhopisů a nelze jej otevřít.


Ohřevná plocha se skládá z rotujících kuželových prvků, obklopených parní komorou a usazených na společné. Pokud hledáte chemický, biologický, farmaceutický a potravinářský rotační odpařovač od výrobců, dodavatelů a továrních rotačních odpařovačů v Číně nebo kontrolu přizpůsobení a návrhu rotačního odpařovače s profesionálním dodavatelem v Číně, neváhejte a kontaktujte společnost Toption Instrument. Jednoduché použití, efektivita a bezpečnost se spojují v novém designu rotační vakuové odparky modelu 503.


Vzhledem ke svým vlastnostem je toto zařízení široce používáno v chemických a biochemických laboratořích pro provádění efektivní extrakce pevná fáze-kapalina nebo kapalina-kapalina s maximální úsporou energie díky možnosti odpařování za podtlaku.

Součástí odparky je vertikální skleněná aparatura s baňkami v základním provedení o objemu ltr. VOD – PRINCIP FILMOVÉ ODPARKY. Tato vertikální filmová odparka pracuje na principu přirozeného uzavřeného cirkulačního okruhu. Kontrolovatelné a známé množství vzorku je ze spodní části odparky přiváděno do vnitřní trubky tělesa odparky.


CENTRITHERM - rotační vakuová odparka. Předmět plnění: - dodávka rotační vakuové odparky dle specifikace - samostatné (oddělené) ovládání pro nastavení teploty a otáček - vertikální kondenzátor (potažené sklo) - chladící povrch min. LCD displej - rozsah teploty ohřevu lázně min. C (přesnost ± K) - průměr lázně min.


Ako rotačnej odparke pracuje? Prečo Vákuová pumpa je rotavapor je predpokladom zariadenie? Prostredníctvom laboratória rotavapor skutočnú prax výsledok zistiť dôvo prečo väčšina zákazníkov radšej Vákuová pumpa pre rotavapor. Příslušným ředěním zásobního roztoku.


Najděte rotační odparku na prodej v TEFIC BIOTECH - jsme profesionální výrobce a dodavatel rotačních odparek v Číně. Můžeme vám nabídnout nejlepší kvalitu, nejlepší služby a rozumnou cenu. Odpadní voda natéká potrubím do akumulační nádrže, která současně vyrovnává kolísavost přítoku.


Voda je z nádrže čerpána plnícím čerpadlem nebo gravitačně natéká do odlučovače ropných látek pak dále do reaktoru, kde jsou dávkovány chemikálie potřebné k úpravě vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky