pátek 22. září 2017

Eoa45555ox

Unsubscribe from Electrolux Márkabolt? Dobrý den, děkujeme Vám zaslání recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejím zpracováním strávil.


Tento model při běžném pečení teplotu na displeji nezobrazuje, teplota je nastavována otočným voličem, na kterém jsou jednotlivé teploty uvedeny. Trouba je vybavena teleskopickými pojezdy, pečící sondou do masa a katalytickým čištěním. Selle ahju PlusSteam-funktsioon kasutab auru, et tekitada kõigile teie küpsetistele kuldpruun pin krõbe koorik ja pehme ning maitsev sisu. Nastavte sondu na správnou úroveň přípravy (např. nepropečené, středně proprečné, dobře propečené) a později vás upozorní a vypne troubu, když je jídlo hotové.


Tato vestavná trouba kombinuje všechny vlastnosti, které po moderní troubě požadujete. Vysoký výkon, který zajistí kvalitní. This video is unavailable.


Funkce PlusSteam u této trouby jednoduše využívá trochy páry, která zajistí bohatší a lesklejší barvu, chrupavější kůrku a měkkou a chutnou texturu všeho vašeho domácího pečiva. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Taip pat galite tęsti apsipirkimą grįždami į titulinį puslapį arba paieškos laukelyje įrašydami, kokios prekės ieškote.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Vnútorný objem rúry je litrov a zaraďovaná je do energetickej triedy A. Vnitřek je vybaven katalytickým povlakem, který absorbuje a oxiduje mastnotu a usnadňuje čištění. Multifunkčná rúra s kruhovým výhrevným telesom v nádhernom nerezovom prevedení bez odtlačkov prstov.


Zasúvacia teplotná sonda vám ponúka lepší prehľad o vašom jedle. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nopirkt interneta veikalā kvarcs. Detalizēta informācija - instrukcija, raksturojumi, foto, apraksts. Vnútro je vybavený katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu a uľahčuje čistenie.


Rúra je vybavená teleskopickými pojazdmi, pečenie sondou do mäsa a katalytickým čistením. Vestavná multifunkční trouba s funkcí PlusSteam. Energetická třída A, vnitřní objem litrů. Možnost péci na pečících úrovních najednou, zasunovací ovladače, teplotní sonda do masa, katalytický povrch, barva nerez.


Nebo si jen nedokážete vybrat? Napište nám nebo zavolejte. Sestavíme Vám nezávazně individuální nabídku a pomůžeme s výběrem. Povrch navíc disponuje úpravou proti otiskům prstů. Jistě vás potěší i funkce tlumeného dovírání, která se postará o hladké a tiché zavření dveří trouby, dokonce i když pospícháte.


Eoa45555ox

Vnitřní objem trouby je litrů a zařazována je do energetické třídy A. Toode saadaval: - Poes - E-poes. Hinnapakkumised on indikatiivsed. W Ahju tüüp Gaasiahi võimaldab rohkem mõjutada valmistamise protsessi ja ta soojeneb kiiremini. Elektriahju on seevastu kergem paigaldada ja lihtsam puhastada.


Pečica ponuja litrov uporabne prostornine za peko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky