čtvrtek 21. září 2017

Desky pod umyvadla

Vyberte si desku pod umyvadlo, která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Také je možné využít i krycí desky ze skla, která výrazně zvýší odolnost a praktičnost celé desky. Dva druhy dýhy jsou několikanásobně zalakovány tak, že jsou naprosto nepropustné. Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce.


V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla , která jsou určena právě pro instalaci na desku.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uži. Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla , sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky.


Umyvadla zápustná, Möbler. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max.


Nabízíme umyvadlové desky značek Jika, Lebon, VilleroyBoch, Kludi a to jako atypické umyvadlové desky bez otvoru nebo desky s jedním či dvěma otvory pro umyvadlo.

Jsme schopni zajistit umyvadlové desky z materiálu HPL (vysokotlaký laminát), postforming (jádro DT povrch HPL fólie ) i desky z umělého kamene či skla. A to je nejlepší zjistit až přímo v koupelně. Lakovaná úprava čerpá z automobilových technologií, lak je proto vysoce odolný. Desky a konzole pod umyvadlo.


Značky a parametry Značky a parametry. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Podle hodnocení. Také v případě, že je umyvadlo menší než deska, získáte úložný prostor navíc. Kruhové umyvadlo se do ní totiž celé skryje, takže bude vidět jen zblízka. Vhodnou baterii, desku, sifon a výpusť s přepadem vám pomůžeme vybrat v sekci příslušenství.


Deska pod umyvadlo z masivního dřeva - dub. Otvory pro sifon a baterii nutno vyvrtat na místě dle skutečného umístění baterie a umyvadla. Bez otvorů můžete použít jako samostatnou desku - polici. Deska z masivního dubu se instaluje na konzole.


Doporučujeme použít dostatečně masivní konzole (např. KONZOLEH), deska je. Proč desku pod umyvadla do vaší koupelny?


Pokud je umyvadlo menší než deska, získáte úložný prostor navíc. Některá z umyvadel můžete do desky zapustit, jiná můžete dokonce vlepit pod desku.

Pro zápustná umyvadla do desky a pod desku lze použít desky KIRA, TAILOR a OLIVER na konzolích. Maximální rozměr této desky je 300xcm. Jak vysoko zavěsit umyvadlo? Firma Sanovit poskytuje na svá keramická umyvadla 15-ti letou záruku na vlásečnicové trhliny. Tato záruka se nevztahuje na mechanické poškození nebo rozbití umyvadla.


Poličky pod umývadlo sú vhodné takmer ku všetkým umývadlám vďaka tomu, že otvory pre batériu a sifón si možno urobiť až doma podľa príslušného umývadla. Možno využiť aj krycie poličky zo skla, ktoré výrazne zvýšia odolnosť a praktickosť poličky. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


Skrytý držák desky pod umyvadlo levý. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky