čtvrtek 21. září 2017

Kempingové vybavení bazar

Vybírejte z 6inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jako jedni z mála vám můžeme nabídnout více než let zkušeností s prodejem turistického a kempingového vybavení , protože každé léto pořádáme na Výstavišti v Letňanech Výstavu stanů a vybavení do přírody, největší prodejní akci svého druhu ve střední Evropě.

Popis: Nové, nepoužité, nerozbalené, stůl, židle, skládací do sebe pro zabrání nejmenšího prostoru. Dovolenou můžeme trávit několika způsoby, ať už někde v kempu pod stanem či v karavanu, u moře, na lodi, na horách nebo mnoha dalšími způsoby. Přidej inzerát zdarma v kategorii Campingové vybavení , kempingové , spacáky, stany, doplňky do kempu na webu Kempy-chaty.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Outwell, Bo-Camp, Sea to Summit. Jednička na českém trhu s doplňky a příslušenstvím pro karavany.


Skvělé ceny a rychlé dodání!

Z našeho bohatého sortimentu příslušenství vyberete přesně to, co se pro Váš karavan nebo obytný vůz hodí. Kancelářské židle Keramické nože - levně - Keramické nože, informace a vše, stany, spacáky a kempingové vybavení. Pobyt v přírodě pročistí zaručeně hlavu nejednomu z nás.


Jaký by to však byl kemping bez toho správného vybavení ? Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Sekce bazar a výprodej slouží k nabídce produktů, které jsme testovali v praxi a jsou tudíž již nějakým způsobem použité, ale nepoškozené a plně funkční. Najdete tu ale i produkty, které už se nevyrábí nebo které už neplánujeme dále nabízet v e-shopu. Kempingový nádobí, nábytek,. I když se jedná o výprodej rybářských potřeb, máte na ně vždy plnou záruku.


CAMP- BAZAR - speciální nabídky- prodej levného zboží: Karavany ,Obytná auta, Mobilní domy ,Outdoorové a kempink vybavení , kola, cyklo a sport potřeby, lodě, vodácké vybavení. HOCKEY BAZAR - Druhá šance. Nabízíme i nové zboží, které je z výprodejů z celého světa.


Internetový obchod zabývající se vybavením pro outdoorové, campingové a další aktivity. V nabídce najdete zboží od spacáků, přes plynové vařiče až po markýzy na přívěsy. Sportovní vybavení pro všechny aktivity od posilování až po kemping nebo potápění.


Formujte své tělo – objednávejte zboží skladem a začít můžete již.

Chci levně nakoupit Více informací. Poslední zákazník: , Široký sortiment. Výběr platby dle potřeby. Vyberte si z pestré nabídky kategorie kempingové skříně bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Lehátko Laze XL nabízí polohovacích pozic. Pevný ocelový rám s nosností 1kg, odlehčená konstrukce, odolná tkanina 6Denier Polyester, otevřený rám umožňuje využít prostor pod lehátkem jako úložný, verze XL je určena pro vyšší táborníky a nabízí více prostoru pro vaše odpolední lenošení. Příslušenství, doplňky a náhradní díly pro. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři, s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15.


Vládou ČR vyhlášena karanténa pro celou ČR, je provoz naší pobočky do 24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky