pondělí 18. září 2017

Výrobník ledové tříště prodám

Dale nabízím kelímky 2-5L. A dále přidám kompletní přívod elektřiny na 380V. UGOLINI 1xlitrů po celkové revizi , přivezu, předvedu, záruka.


Kvalitní výrobník na ledovou tříšť FROSTY DREAM 2od Italského výrobce SPM. Připravuje kvalitní ledové tříště. Je vhodným doplňkem na méně frekventované místa s vyšší denní spotřebou.

Vyrábí: ledovou tříšť, sorbety, točený jogurt a lze m. Dobrý den prodám výrobník ledové tříště prémiové italské značky Ugoliny. Obje2x 10L Stáří : roky Nyní provedena výměna chladiva včetně vyčištění ,tudíž připraveno na sezonu. Stroj byl používán pouze o víkendových akcích přes léto.


Ostatní kuchyňské spotřebiče) Hodnocení produktu:. Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště. Výrobník ledové tříště Ledová tříšť osvěží nejen v letních horkých dnech.


Možno podnikat celoročně, původně zde bylo rychlé občerstvení.

Množství typů výrobníků v naší nabídce uspokojí malé provozy s minimálním prodejem, i frekventovaná místa s velkým výdejem a nutností rychlé přípravy ledové tříště. V dobrém stavu, málo používaný. Pište spíše na e-mail nebo SMS. GBG CARPIGIANI SPIN FAST FREEZE (zesílené mražení) 2x12L. Obdrženou směs odstavte na min.


Výrobníky ledové tříště - originál UGOLINI NADE IN ITALY, žádná čína! Moderní design tohoto přístroje umožňuje atraktivní prezentaci ledové tříště či. Vybíráte stroj na výrobu točené zmrzliny nebo ledové tříště a nevíte, který zvolit? Využijte naše bohaté zkušenosti a kontaktujte nás!


Rádi vám poradíme s výběrem toho správného vybavení přesně pro vaše potřeby a zařídíme vše potřebné. Dále prodám výrobník ledové tříště , chladící vitrínu, zmrzlinovou vitrínu, zmrzlinový stroj na kopečkovou zmrzlinu, pokladní systém ze skladovými zásobami a ostatní vybavení prodejny. Ledovou tříšť můžete vyrábět téměř z čehokoliv - z džusů, limonády, o. Nový model dvouplášťová nádoba. Prodám úplne nový výrobník ledové tříště zn. Manuální nastování hustoty, možnost robustnějšího provedení převodovky (Granismart BRS) , digitální nastavení chaldící teploty.


Nespornou výhodou je také jeho. Zmraz, mačkej, užívej si! Jednoduše ho umyj, dej zmrazit a užij si party s ledovou tříští!

Slushy maker můžeš používat znovu a znovu. V chlazené nádobě dochází k namrzání vody s sirupovou příchutí různého ovoce a vzniku ledové tříště. Výroba a prodej ochucené ledové tříště je ekonomicky velmi výhodné. Velikost výrobníku ledové tříště Granity určuje velikost a počet nádob se samostatným ovládáním.


Jako nový, v provozu sezony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky