středa 13. září 2017

Plynová grilovací plotna

Díky grilovacím plotnám můžeme připravit pokrmy, které nebudou přepálené, extrémně mastné a díky rychlé přípravě si ponechají spoustu cenných zdrojů, vitamínů, které by se jinou úpravou mohly vytratit. Máte rádi zdravou, nepříliš tučnou stravu? Pak právě pro Vás jsme zde připravili nabídku grilovacích desek a ploten.


Stejně jako u fritéz máme v nabídce typy elektrických, ale i plynových grilovacích desek a ploten. U ploten i desek máme na výběr několik rozměrů, ale také povrchů. Termostatické bezpečnostní ventily, piezo zapalováníování. Odnímatelný čelní panel pro snadnou. Plynová grilovací plotna BERTOS.


Krátce používaná plynová grilovací plotna Bertos. Plně funkční, vyčištěná, připravená k provozu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Celonerezové provedení, odkapová miska, kontaktní plocha - ocelová grilovací deska se zvýšenými zády a okraji desky.


Nabízím plynovou grilovací desku s 2x zonou ohřevu v nerezovém provedení s ocelovým tálem. Vhodný do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, závodní, podnikové a firemní stravování, fast foo pizzerie, hotely atd. Kč cena s DPH Dostupnost: Na dotaz. Popis: Prohnutá grilovací pánev z litiny, na třech nožkách. Vhodné nad ohniště roztopené dřevem, dřevěným uhlím či briketami.


CZ – v nabídce široký výběr profesionálních gastronomických plynových grilovacích ploten k sestavení varných bloků a ostrůvků v linii 6mm. Projektujeme, poradíme, instalujeme a opravujeme. Chromovaná vrstva – mikronů, 3x dělená zásuvka na tuk, nerezový uzávěr na tuk, lopatka.


Vhodná pro plynové grily, grily na dřevěné uhlí, k využití také na otevřeném ohni aj. ARISCO GG6plynová stolní grilovací deska, hladká, řada 600. RM Gastro grilovací plotna hladká plynová FTLT - 6G. Základní informace: Prosím kontaktujte nás pro cenovou nabídku. Plotna na crepes Detail.


Dvě zóny s nezávislým ovládáním a přesnou regulací teploty. Topné těleso je umístěno pod grilovací plotnou. Vhodná do kuchyně do 1jídel – malé restaurace, bufety nebo bistra.


Deska o velké tloušťce s. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Sklokeramická grilovací deska Fiamma CGInfrared. Vaflovač špízy WF E. Ideální pro všechny profesionální plynové grily, grily na dřevěné uhlí, vhodné také do otevřeného ohně a ještě mnohem více. Termočlánek a chráněný zápalný plamínek.


Dvojvrstvá grilovací plotna složená z ocelového plátu a horní vrstvy z nerez oceli AISI 3s leštěným povrchem, který umožňuje snadné čištění. Nízká úroveň odlesku zvyšuje. Samočistící systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při.


Grily, grilovací desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky