pátek 22. září 2017

Sušička beko dpu 7360 x

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Moje první sušička , strávila jsem věky vybíráním a srovnáváním. Mám ráda produkty, které jsou kvalitní a levné:) Beko se skutečně zdá jako chytrá volba.


Sušička je úžasná věc, bez ní už žít nechci. Navíc instalace zdarma.

Susicka-pradla-predem-plnena. Technologie tepelného čerpadla zaručí nízkou spotřebu energie. Kvalitní sušička prádla. Spotřebič pojme kg prádla a nepochybně vás potěší i svým úsporným chodem.


Kondenzační sušička od Beka, která nabízí špičkovou technologii tepelného čerpadla ve spojení s tzv. Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte.

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Je nám líto, ale toto zboží. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Please note this product has been discontinued.


This large capacity model comes with energy-saving heat pump technology. It also has a sensor-drying programme,. Nejprve si přečtěte tento návod k použití! Vážený zákazníku, Doufáme, že vám výrobek z moderních závodů a podrobený přísným postupům kontroly jakosti zajistí dlouhodobou službu. Ročná spotreba elektrickej energie preto dosahuje len 2kWh.


Technológia jej tepelného čerpadla zaručí nízku spotrebu energie a zároveň vám ponúka programov sušenia, vrátane programu na jemnú bielizeň. Tento program v práčkach svojím zložením zaistí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti či alergikov, ale pre celú rodinu.

Nadšení ale možná začne pokulhávat už s maximální náplní, kdy kg nebude možná zcela dostačující pro čtyřčlennou rodinu s dětmi, s nimiž se předpoklad velkého množství prádla navyšuje. Kapacita bubnu dovolí sušit až kg prádla na jeden cyklus. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Předem plněná kondenzační sušička nabízí programů, mezi nimi například Xpress, Sport nebo BabyProtect, který klade důraz na zvýšenou jemnost pro citlivou dětskou pokožku. Snadné ovládání a přístup k čištění filtru. Nádržku na vodu je potřeba pouze u froté ručníků i během programu vylévat, na což program upozorní signálem.


Některé věci je potřeba přežehlit, záleží na materiálu, ale zatím nemám vyzkoušené všechny programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky