středa 20. září 2017

Jika umyvadlo se skříňkou

Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky. Koupelnový nábytek Jika se vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti a mechanickému poškození. Malá umyvadla se skříňkou JIKA. Jsou zejména vhodná do malých prostor, kde skříňka umožňuje využít volný prostor pod keramikou. Skříňka s umyvadlem do koupelny.


Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení.

Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Jika Cube vychází ze současných trendů: čisté, geometrické tvary nábytku i nápadného umyvadla s hladkou odkládací plochou.


Balení neobsahuje sifon ani baterii. Umyvadlo Traffic od firmy KOLO. VPRAVO Dokonalá koupelna v minimalistickém provedení. Vybírejte z inzerátů. JIKA PETIT bílá skříň s umyv.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Proto v každé designové řadě Jika najdete umyvadla různych rozměrů a typů, ktera vyhoví prostorovým možnostem vaší koupelny. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání.


Nábytková série Jika Plan dodá koupelně luxusní nádech a vše za přijatelnou cenu. Komplet keramického umyvadla a skříňky v jednom balení, Vám nejenom zjednoduší přepravu, ale také vyřeší místo ve Vaší koupelně při ukládání různých koupelnových doplňků. Zásuvky jsou opatřeny plnovýsuvem. Nástěnné umyvadlo Jika Mio-N disponuje přepadem a otvorem pro baterii. Chcete skloubit prostor pro umyvadlo a využít ten samý prostor pod ním zároveň i prakticky?


Pak jsou pro Vás umyvadla se skříňkou ideálním řešením. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barevných i typových provedení a to včetně zpracování imitace dřeva. Vybrat správné umyvadlo do koupelny může být někdy pěkný oříšek. Uvažujete o kombinaci umyvadla se skříňkou ? Podívejte se do naší fotogalerie a nechte se inspirovat nejmodernějšími trendy umyvadel.


Jika LYRA stálice na českém trhu koupelnového vybavení. Po mnohaletém vývoji a několika. Stejně jako v případě nabídky samostatných umyvadel i ve verzi se skříňkou platí, že vedle varianty s menší horizontální hloubkou korpusu je pro Vás v sérii Jika. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Jak nastavení změnit a další informace zjistíte v našich zásadách pro soubory cookie.

Inzeráty umyvadlo se skřínkou – aktuální inzeráty na Sbazar. Skládající se z: – umyvadlo s. Praktické umyvadlo se skříňkou se hodí do každé koupelny. Spodní skříňka bílá , bez umyvadla. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Baterie umyvadlová Jika Cubito Zrcadlo Jika Cubito Sprchová zástěna Ronal Swing SWF -12-. Díky asymetrickému tvaru zapadne do nejmenší koupelny a poskytne dostatek odkládacího prostoru i umývací plochy. Komfortní skříňka se dvěma zásuvkami pro lepší pořádek.


Designově doplňuje koncept Classic vhodný k vybavení celé koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky