pátek 30. března 2018

Gastro krabičky

Hledáte-li tedy menuboxy, uravíratelné krabičky na jídlo,kelímky s víčkem, napichovátka, příbory, sáčky, tašky, ubrousky nebo jiné jednorázové nádobí a gastro obaly, které potřebujete, jste tady správně. Věříme, že vzniklou situaci společně brzy překonáme! Děkujeme Vám všem, kteří u nás. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů.


Kartónové krabičky z našej ponuky sú vhodné nielen na koláče a pečivo, ale aj na teplé jedlá, cestoviny, kaše, šaláty, studenú kuchyňu a podobne.

Kartón, z ktorého sú vyrobené je potiahnutý bioplastom, takže sú odolné voči mastnote a pretekaniu. Podobné vlastnosti majú aj bežné krabice na jedlá, ale. Gastro obaly - kvalita za příznivou cenu! Všechny tyto i další kartonové krabice , poštovní krabice nebo ostatní obaly jako jsou sáčky, pytle a tašky , atd.


Prehliadnite si našu ponuku gastro obalov. Ponúkame vám širokú škálu rozmerov a prevedení. Ak nenájdete rozmer, ktorý hľadáte, vyrobíme vám krabice na zákazku, presne podľa vašich požiadavok.


Radi vám ponúkneme naše gastro obaly, vyrobené z veľmi kvalitných a bezpečných materiálov.

V nabídce naleznete všechny druhy gastroobalů, plastového či hliníkového nádobí, papírové a plastové misky, boxy, sáčky ve všech velikostech a pro různé účely, tašky atd. Obaly na potraviny, Krabičky. Naše gastro obaly nabízejí mnoho výhod nejen pro prodávajícího, ale také pro koncového zákazníka. Bio krabičky na jídlo jsou vhodné pro teplou i studenou kuchyni.


Díky svým vlastnostem do sebe vstřebávají vlhkost, jsou pevné, odolné a při tom pružné. Jsou přizpůsobeny pro použití ohřevu v mikrovlné. Kvalitní karbičky a misky DuniForm od Švédské firmy Duni. Kategorii gastro balení uzavírá široká nabídka potravinářských fólií a pečících papírů. Potravinové fólie nabízíme od klasických PE pro gastro i domácí použití až po speciální fólie pro zatavování menu misek , PVC a ALU tzv.


Nabízíme kompletní sortiment obalů pro cukráře. V nabídce najdete dortové krabice a rozšířenou nabídku cukrářských krabiček, stylové obaly na drobné cukrovinky, které zákazníka upoutají na první pohled. Oblíbené jsou zejména krabičky na makarónky.


Záloha na kartu je Kč. S ukončením dohody a odevzdáním nepoškozené karty bude záloha vrácena. Karta je vlastnictvím GASTRO Karlín s. Ztrátu nebo odcizení karty oznámí držitel karty neprodleně společnosti. Ihned po uvaření odpovídající porci jídla vložíme do připravené krabičky , termoboxu či misky a tuto opatříme čirou folií za pomoci speciálního balicího stroje, takto zabalená krabička je vzduchotěsně uzavřena, tudíž nedojde ke ztrátě výživové hodnoty jídla ani k výrazným tepelným ztrátám.


Vlastnosť krabičiek zaručuje uchovanie jedla v takom stave, v akom bolo naservírované v reštaurácii.

Po otvorení krabičky - nedochádza k žiadnemu stekaniu odparenej vody po stenách do jedla, žiadny zápach plastu a možnosť ohrevu v mikrovlnke. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ECO krabičky , vám prináša luxusný jednorazový riad. Naše unikátne produkty premenia každú akciu v jedinečnú!


V našom e-shope si môžete objednať jednorazový ria ktorý je vhodný pre hotely, cateringové spoločnosti, reštaurácie, festivaly, ale aj pre všetky významné príležitosti ako sú záhradné párty, svadby. Prodej ekologických jednorázových gastro obalů na jídlo, talířů, misek z cukrové třtiny, PLA nápojových kelímků, recyklovatelných papírových tašek, eko nádobí z palmových listů. Krabička vhodná na teplé aj studené jedlá v naturálnej farbe (na šaláty, koláčiky a podobne). Materiál je z obnoviteľných zdrojov.


Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky