úterý 27. března 2018

Indukční varná deska whirlpool acm 802 ne

Sami rozhodněte o maximálním výkonu vaší indukční varné desky: kW, kW, kW nebo kW. Po nastavení požadovaného maximálního výkonu varná deska automaticky rozděluje výkon mezi plotny tak, aby zvolená maximální hodnota nebyla překročena. Má velmi dobrý výkon a je také vybavená některými užitečnými funkcemi.


V porovnání s dražšími modely je ale její nabídka funkcí stále poměrně limitovaná, nevýhodou může být zejména nemožnost spojit dvě varné zóny v jednu a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elegantní černá deska vyrobena z vysokoodolného sklokeramického povrchu SchottCeran splní do puntíku veškerá vaše očekávání. Whirpool ACM 8NE je vestavná indukční varná deska , která se stane středobodem Vašeho každodenního kuchyňského snažení.


Deska je dále vybavena časovačem, funkcí Jet Start Booster. Vaření díky nim bude mnohem snadnější a pohodlnější. Tento model má také dětskou pojistku.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Samozřejmostí je časovač a bezpečnostní dětská pojistka. Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou časovač či dětská pojistka.


Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Jedinečná funkce Power Booster se postará o super rychlý ohřev jídla už za minut. Pokud Vás dosud zdlouhavé vaření. Zařizujete si novou kuchyň a chcete mít konečně výkonné a kvalitní spotřebiče, které vám budou maximálně vyhovovat? Varná deska s odolným povrchem.


Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu 6°C. Elegantná čierna doska vyrobená z vysoko-odolného sklokeramického povrchu SchottCeran splní do bodky všetky vaše očakávania. Indukce zahřívá feromagnetické dno hrnce, ne skleněnou plochu varné desky.


Elektromagnetické pole přechází přes sklokermickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní. Sety domácích spotřebičů) Hodnocení produktu:. Velmi oblíbená indukční varná deska z široké nabídky známého výrobce velmi kvalitních elektrospotřebičů. Ve své cenové hladině jenom velice těžko hledá konkurenci.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jednoduchý design a čisté provedení se hodí do každé kuchyně. Dotykové ovládání na přední straně varné desky řídí indukční plotny. WHIRLPOOL ACM 8NE VARNÁ DESKA INDUKČNÍ naleznete nejvýhodněji na edshop.


Whirlpool ACM 8NE recenze a specifikace. Indukční varná deska v černém provedení bez rámečku je široká cm. Na prodej pouze deska viz foto. Flexi zóna umožňuje zóny spojit.


Indukční varná deska whirlpool acm 802 ne

Díky powerIndukci je teplo předáváno přímo do pánví a hrnců, aniž by se zahřívala deska. Ovládání varných zón lze nastavit přímým dotykem. Bílé linie vyznačují jednotlivé plotýnky.


Dětská bezpečnostní pojistka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky