čtvrtek 15. března 2018

Nůžky na bylinky tchibo

Rychle a přesně rozstříhají bylinky na pět částí jediným střihem. Opláštění softgrip na vnitřních stranách rukojeti – nůžky se dobře drží. Včetně čisticího hřebínku k odstranění zbytků bylinek.


Když máte rádi čerstvé bylinky : jednoduše a rychle. Pro rychlé a přesné nastříhání bylinek na pět dílů – jediným střihem. Vnitřní strany rukojeti s protiskluzovým povrchem softgrip – nůžky se dobře drží.

Pět na jedno stříhnutí! S těmito nůžkami jsou bylinky přesně rozděleny na pět kusů – jediným stříhnutím. Nová sada zahradního nářadí Tchibo , nerezová ocel.


Krásný a kvalitní dárek. Sada obsahuje nůžky , lopatku a kypřítko. Vhodné pro babičku či dědu, co mají květinovou skalku. Pro vnoučata, aby mohla pomáhat na zahrádce. Vyrobeno v Německu = kvalitní zboží z nerezavějící oceli.


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací).

Tento nůž na bylinky má oboustranně broušenou, extrémně širokou speciální čepel. Na ní se dají bylinky po rozkrájení nabrat a dát rovnou do hrnce. Plastová rukojeť s protiskluzovou úpravou softgrip se přitom dobře drží v ruce.


Nůžky na bylinky Tescoma PRESTO cm. BÍ (S449), LIM (389U) Tyto nůžky jsou nezby. Vypestujte si klasické bylinky V tejto súprave na pestovanie nájdete všetko potrebné na vypestovanie klasických zelených byliniek, ako sú bazalka, pažítka a petržlen: záhradnícky substrát, semienka, návod na pestovanie – a tri kvetináče z pozinkovaného lakovaného kovu s vhodným podnosom. Vynikající pro rychlé a snadné stříhání čerstvých bylinek nadrobno, s pětiřadou čepelí a ochranným pouzdrem s čistítkem. Připravte si dostatek místa a předehřejte troubu na °C.


Ustřihněte látku v jakékoli velikosti, kterou chcete použít. Nejlepší na to jsou entlovací nůžky , aby se látka netřepila. Všechny suroviny rozehřejte v malém hrnci – ideálně v takovém, který už nebudete potřebovat na nic jiného.


Tomu pocitu, když si vypěstujete vlastní jídlo, se sebevětší taška s nákupem nedokáže vyrovnat. Můj městský minibalkonek ale nepojme ani truhlíky s rajčaty – nemluvě o tom, že mi vždycky po pár týdnech zvadnou i bylinky. Vypěstovat si klíčky ovšem zvládám kdykoli, kdy jsem pár dnů doma, a stačí mi k tomu jedna miska nebo zavařovačka.


Zahradnickou zástěru odložte na věšák, třeba na hrabičky zavěšené na držáku na smeták. Smetáček, nůžky , lopatičku a hrabičky můžete uložit do malého přenosného koše. Pokud celé léto grilujete, zasaďte si bylinky určené na maso a salát do blízkosti přípravné plochy.


Hlídat podobné - Vyprodáno.

Kuchyňské doplňky Bylinky Tchibo. Nezaujala vás tato nabídka? Tento rebrík na bylinky a rastliny sa dá pripevniť zvislo alebo vodorovne na okná alebo steny a do jeho kvetináčov sa môžu zasadiť bylinky , cibuľky kvetov alebo izbové rastliny. Jednoduché upevnenie na okno Lišta sa jednoducho upevní na okenný rám bez vŕtania a skrutkovania, vyklápanie a otváranie okna je naďalej možné. Vhodné ako obaly na kvetináče alebo na priame sadenie.


Hodia sa na všetky bežne dostupné bylinky do kvetináčov. Odolné voči vplyvom počasia, voči mrazu až do −°C. S otvorom na odtekanie vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky