pondělí 26. března 2018

Cafe fara recenze

Cafe fara recenze

Káva je plného krémového těla, velmi komplexní. V suchém aroma dominuje vůně lískových oříšků. V espressu vyniká čokoládová chuť s chutí pečených broskví a doteky citronu, s velmi kořeněným dlouhotrvajícím dozníváním. Místo je opravdu nádherné, promyšlené, doladěné do detailů.


Bohužel nás překvapila hodně vystresovaná, neprofesionální a napjatá obsluha. Ačkoli bylo číšníků hodně, dlouho jsme čekali na objednávku i na účet. Personál, prostředí,relax v bazénu, vířivce, koupání, saunování.


S manželem nešetříme chválou a poděkováním za dny pohody. Navštěvujeme Pálavu a Kafe fara už let,dnes naposled. Seděli jsme na dvoře, bylo nám zima,obsluha neprofesionální,a ty ceny neodpovídají poskytnutým službám. Na Pálavu přijedeme zas,ale pohoštění vyhledáme jinde. Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Kavárna Café Fara byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které se právě chystáte.


Cafe fara recenze

Café Fara jsme navštívili na základě příjemných vzpomínek, které jsme na toto kouzelné místo měli z doby před cca lety. Bohužel musím konstatovat, že od té doby se očividně leccos změnilo. Mnohé z toho již dobře vystihli ostatní návštěvníci. V letních měsících nabízíme možnost pochutnat si na našich specialitách přímo z grilu.


Naše farní knihovna skrývá množství zajímavých knih s různou tématikou. Ahoj, včera jsem byla s kamarádkami v CAFÉ FARA na svatomartinské husičce. Husička, knedlík, bramborová lokše i bílé zelí byly výborné, bohužel mě zklamala marmeláda z červeného zelí, jejíž chuť se skutečným zelím neměla nic společného, bylo to vlastně rozvařené červené zelí, následně pravděpodobně ještě rozmixované, no prostě blivajs.


Cafe fara recenze

Zatímco Café Fara funguje už dva roky, dřevěný penzion postavený na místě původních chlívků začal sloužit hostům až letos. Areál se tak nyní skládá z budovy bývalé fary, stodoly a vinného sklepa, v letošním roce se ještě rozšíří o nově zrekonstruovanou budovu staré školy. Today I stoppe like many times in the past, at Café Fara at Klentnice. I wanted to have a coffee and a cake. In the past, there would be cakes on display that the customer could choose from.


Café Fara aktuální ceny a obsazenost, fotky, recenze , garance nejlepší ceny. And while the coffee, homemade lemonades and cakes were perfect, the staff were on a different planet. SLOW, ARROGANT and completely NOT-ATTENTIVE. VYBORNU kavu, obchodik s vlastnymi vyrobkami. Kavárna Fara nabízí svým zákazníkům mnohé - lahodnou kávu, farní knihovnu, ubytování v netradičně řešených pokojích, sklípek, prostornou letní terasu.


Cafe fara recenze

Farská kuchyně využívá zásadně čerstvých surovin, z kterých tvoří pokrmy inspirované někdy až 1let starými recepty. Cafe Fara som mala rada, casto sme tam chodievali. Jsou zde často pořádány kulturní. RECENZE KAVÁREN - V půvabné Klentnici u Mikulova otevřeli novou kavárnu.


Když jsem to zaslechla, myslela jsem si, že se nějaký snílek pomátl. Po kopcích Pálavy si turisté odírají paty v pohorkách a padají žízní, ale že by toužili zrovna po kávě? Dvanáctý den po otevření je plno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky