pondělí 12. března 2018

Džbán na vodu s víkem

Dvojice sklenic na míchané nápoje i osvěžující šťávy na podstavci. Uzavření na klasické šroubovací víčko. Kohouty s otočnou páčkou v mžiku utiší žízeň vašich nejmilejších ratolestí.


Toro Sklenice na nápoj s kohoutkem a kovovým stojanem 2× l na rodinné grilování i jako zásobník limonád do obchodu. Plastový džbán s víkem a zásobníkem na led. Ideální na vodu , ledový čaj, limonádu, atd.

Džbány dodáváme s různě barevnými víčky, bez možnosti vlastního výběru. Nezáleží jen na tom, jak nápoj chutná, ale i na tom, jak ho prezentujete. Naše karafy vám s tím pomohou.


Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro ledové osvěžení. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění. Džbán ONICE od značky ILSA je vyroben z akrylu a neobsahuje škodlivé BPA.


Džbán na nápoje s víčkem nádoba s kohoutkem doza na vino cactus 8l. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje.

Džbán má z vrchní části víčko a ve spodní části vypo. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás. Vyberte si porcelánový džbán na mléko, skleněné džbány na pivo nebo kofolu nebo skleněnou láhev na vodu s uzávěrem. Nabídneme Vám plastové a skleněné džbány s víkem , džbánky z tvrzeného skla a speciální nerezový džbán na domácí limonádu se zachycením ledu nebo ovoce. Dřevěné víčko je doplněno silikonovým těsněním.


Zásobník není vhodný pro horké tekutiny. Dobře odolává čisticím prostředkům. Džbánky na víno, džbány na vodu , skleněné džbány na pivo. Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu. Obchodne podmienky Slovensko.


Díky tomu, že jsou perfektně stohovatelné, ušetříte místo a naskládáním zavřených boxů na sebe můžete využít úložné prostory na maximum. Výsledky pH a ORP závisí na pH a ORP vstupní vody a doby působení minerálů na vodu. Pokud voda chutná příliš ostře, rozřeďte si ji neupravenou vodou. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Džbán využijete po celý rok, neboť je doporučován jak na studené, tak i teplé nápoje. Porcelán RAK je vynikající volbou pro profesionály, kteří ocení vysokou kvalitu, trvanlivost a eleganci. Džbán s víkem plast 2l transparent reliéf.

Hlavní výhodou porcelánu RAK je pětiletá záruka na odštípnutí okrajů. GREEN GATE Džbánek Gabby White 5ml, růžová barva, porcelán. Ať už na mléko, na vodu nebo na čerstvé květiny, džbán s ornamentem a motivem popínavých růží a pomněnek z kolekce Gabby White dodá vašemu jídelnímu stolu na eleganci a vytříbeném půvabu. Pořiďte si k němu i další porcelán a textil stej.


Smaltovaný džbán na vodu bílý - Ibili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky