pátek 16. března 2018

Rychlovarná konvice nerez test

Má displej, který ukazuje aktuální teplotu v konvici, tu můžete snadno regulovat. Nechybí ani filtr, základna se. Je vyrobena z nerezového materiálu. Její hmotnost je kg.


Je to hezká a tichá konvice , která uvaří vodu k varu (litr) pod minuty.

Tato konvice je dostupná v mnoha barevných variacích. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu.


Tento design přetrvává převážně u těch nejlevnějších výrobků. Abychom vám ušetřili, stejně jako varné konvice čas i peníze, připravily jsme pro vás jednoduchý test. V něm porovnáváme výsledky renomovaných organizací a testovacích ústavů, stejně jako recenze a zkušenosti samotných uživatelů. Vše dále zpracováváme a konečné výsledky putují na náš web.


Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot.

V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C. Rychlovarná konvice je velmi jednoduchý přístroj určený k jedinému účelu, uvařit vodu. Na trhu jsou i konvice , u nichž lze nastavit cílovou teplotu vody například na nebo °C, což se hodí pro přípravu různých druhů čaje. Len v máloktorej kuchyni sa.


Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně. Vychytávka tohoto modelu spočívá v tom, že jakmile je víko během ohřevu otevřenu, konvice se automaticky vypne. Ani z jedné konvice se neuvolňovaly žádné škodlivé látky.


Test přinesl i pozitivní zprávu. Dokonce ani z těch, které mají topnou spirálu ponořenou přímo do vody. Německý test před čtyřmi lety ukázal, že z konvic s otevřenou spirálou se uvolňuje nikl.


Samozřejmostí na současném trhu je topné těleso zabudované do dna konvice , ani tento model není výjimkou. Hmotnost kilogramu odpovídá průměru testu. Z funkčního vybavení můžeme zmínit.


Stala se součástí každé domácnosti.

Také vám může výrazně pomoci při samotném vaření. Pokud vám nechybí odvaha, můžete s její pomocí uvařit vajíčka nebo pytlíkovou rýži. A proč je takový způsob ohřívání lepší ve varné konvici než na plotně. Základní funkcí konvice je přivést vodu k varu. Existují však konvice , které mohou nabídnout něco navíc, např.


S takovou to možností si můžete nastavit teplotu vody, která je pro daný nápoj potřebná. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky