čtvrtek 29. března 2018

Plastové lahve na víno

Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.


This site won’t let us show the description for this page. Po přijetí a kontrole vráceného zboží a příslušenství Vám. Lahve na mléko Lahve na víno.

Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Bojujete s plastovým odpadem? V naší sortimentní skladbě naleznete láhve na víno , láhve na mléko, obaly na doplňky stravy, plastový obal na kečup, ale i PET tubu na hořčici. ESHOP na plastové obaly.


Jsme distributorem obalového skla s největší nabídkou vinných, sektových a alkoholových lahví v České republice. PET lahve - lahve na burčák - nové lahve - lahve na pivo - lahve na limonády zásobujeme a pravidelně dodáváme lahve pro vinotéky, stáčírny vín, restaurace, výrobce vína, vinařství, výrobce nápojů, sodovkárny atd. Do plastové láhve je vhodný jakýkoliv nápoj, voda, čaj, mléko, víno , pivo nebo káva.


Agro lahve slouží pro použití v zemědělství při distribuci a skladování hnojiv a postřiků, plechové lahvejsou vhodné pro skladování či prodeji ředidel či obdobných látek, které svým složením dlouhodobě narušují plastové lahve.

Vybrat si u nás můžete z mnoha různých objemů, tvarů i barev. Pokud máte zájem o větší množství zboží, než máme na skladě kontaktujte nás prosím e-mailem. Lahvičku jsme schopni dodat i po vyprodání zásob.


V takovém případě bývá doba doručení kolem pracovních dní. Vám nabízí výrobu a prodej plastových lahví na potravinářské produkty. Základem našeho sortimentu jsou pivní a vinné lahve , ale dokážeme velmi pružně zavést i výrobu jakýchkoli dalších obalů – lahve na mléko, oleje, kečupy, dresinky a další. V naší nabídce najdete především plastové , skleněné a nerezové láhve na vodu a další pití, krabičky na svačinu, boxy a termoboxy na jídlo, nákupní tašky, nákupní košíky, termosky a termohrnky od předních světových výrobců. Sodastream víčko bílé na plastové láhve ks.


SODASTRE SodaStream od specialisty na elektro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Přepravky na pivní lahve a minerální vody Vše pro bezpečný transport vašich lahví! V naší široké nabídce naleznete láhve plastové , nerezové i mnoho lahví skleněných. Dále pak užitečné příslušenství k lahvím jako například náhradní uzávěry, neoprénové obaly, stylové italské držáky na lahve a třeba také kartáče na čištění.


Dodržování pravidelného pitného režimu nebylo nikdy snažší. Sklenice na olej a nealko. Výroba plastových obalů.


Do jednoho kusu stojanu, který je tvořen ze dvou modulů se vleze ks lahví. Uzávěr screw na pitné plastové láhve SIGG (barva-bílá) 1Kč. Vákuový uzávěr lahve na víno - Ibili.

Na uzávěru je připevněn bezpečnostní kroužek, uzavřením láhve dojde k jeho uchycení na hrdlo lahve. Při otevření láhve se bezpečnostní kroužek odtrhne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky