úterý 20. března 2018

Fiskars kalač 3700

Dřevorubecká kalač Safe T Fiskars 1. Trzonek wykonano z lekkiego i bardzo wytrzymałego. Drevorubačská kalač Safe T Fiskars. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Díky kalačům dosáhnete lepších výsledků s menším pracovním úsilím. Kalače jsou vyrobeny dle finské tradice značky Fiskars.


Fiskars kalač 3700

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kalač Fiskars Xmá širokou zaoblenou hlavu, zahnutou čepel usnadňující zvedání špalků a násadu bránící vibracím nebo vyklouznutí.


Kalače Fiskars jsou vyrobeny v souladu s bezpečnostními evropskými normami a získali pečeť pro svoji bezpečnost. Hmotnost kalače je kg. S kálačkou sa pracuje skutočne super zvládnete s ňou rozkálať aj tie viacej hrčaté polená.


Jednu nevýhodu však má s náradím ako je toto, ktoré má na konci železo musíte makať. Nová geometrie čepele má zaoblené okraje rozšířeného klínu, které usnadňují vytažení sevřené sekery ze špalku. Tento kalač je již o něco těžší, než jeho předchůdce. Ovšem kvalita je zachována stejná a to na vysoké úrovni.


Topůrko kalače je vyrobeno tak, aby absorbovalo nárazy a vibrace a bylo. Kalač je vyrobený z kované a kalené oceli. Kalač má širokou, zaoblenou hlavu pro snadnější trefení klínu.


Fiskars kalač 3700

Ak hľadáte kvalitný kálač, máme pre Vás skvelú správu. Povrchová úprava PTFE znižuje trenie, čím chráni čepeľ pred koróziou. Tým, že je ťažisko blízko čepele, pracuje účinnejšie a efektívnejšie.


Díky výrobkům Fiskars bude tato činnost snadnější a pohodlnější než kdy dříve. Celková váha je kg, váha čepele je kg, dĺžka je cm. Super je, že sa vďaka svojmu tvaru v dreve nezasekáva.


Fiskars kalač 3700

Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Free Shipping Available. Buy Fiskars Xon eBay. Vačší drevorubačský kálač so širokou čepeľou. Antivibračný systém násady znižuje spätný ráz. Díky širší zaoblené hlavně kalače, je snazší trefit dřevorubecký klín.


Násada má protišmykové prevedenie. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky