pondělí 12. března 2018

Fiskars quikfit nasada

Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce. Fiskars QuikFit usnadní práci na zahradě a šetří místo. Kapkovitý tvar násady a patentovaný mechanismus na rychlé připojení nástavců. Díky ní bude práce ve výškách naprostou hračkou. Produkt je opatřen plastovým potahem v místech, kam se umísťují ruce, pro příjemnější držení.


V miestach uchopenie je potiahnutá mäkčeným plastom pre väčšie pohodlie pri práci. Násada k rýchlemu uchytenie nástavcov QuikFit. Jediná násada a velký výběr pracovních.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Produkt je vybavený plastovým poťahom v miestach, kde sa umiestňujú ruky, na príjemnejšie držanie. Kvapkovitý tvar násady a patentovaný mechanizmus na rýchle pripojenie nástavcov.


Find great deals on eBay for fiskars quikfit. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Fiskars je známy ako výrobca elegantného a funkčného záhradného náradia, ktoré je ľahké, pevné a zvyšuje produktivitu práce na záhrade. Násady k záhradnému náradiu plnia neodmysliteľnú časť nášho sortimentu, keďže čas od času naše záhradné náradie utrpí nejakú poruchu, či už menšiu alebo väčšiu. Provzdušňování půdy, hrabání, odklízení sněhu a další. Kdo rád a pravidelně zahradničí, toho jistě velice potěší kvalitní pracovní pomůcky a nářadí. A jedním takovým potěšením jistě bude zahradní set QuikFit s prořezávací pilkou a teleskopickou násadou značky Fiskars.


Fiskars quikfit nasada

Má dvojitý zámek pro bezpečné použití. Je vyrobena z hliníku, tedy velmi lehká, povrch je tmavošedý. Vysouvá se až do maximální délky m. Just great deals and the lowest prices for your desired product. Join the hunt for the best prices and bargains on Pricehunter. Má unikátní automatický zámek posun a dvojitý zamykací systém pro maximální bezpečnost.


Teleskopická střední násada Fiskars je navržená pro práce ve výšce až m. Střední násada Fiskars je vyrobena z tvrzeného hliníku s měkkým plastovým zakončením. Krátká násada Fiskars je vyrobena z tvrzeného hliníku potažená příjemným měkkým plastem. Patentovaný mechanismus na rychlé připojení nástavců. Vďaka hrotu si hravo poradí s burinou.


To umožňuje využívať naplno svoju tvorivosť. When annoying moss and weeds push up between the cracks of your paving slabs, what better tool for the job than the Fiskars Paving Brush. It is constructed of steel bristles and a front blade which remove moss and weeds from between the slabs with brutal efficiency. Mechanismus je uživatelsky velmi jednoduchý. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. If you want to do more garden work with less tools, our multi-head tool system is the ideal choice. From gutter cleaners to cultivators, snow pushers, brushes and more, our QuikFit multi-head tool system range has got garden work completely covered.


Fiskars quikfit nasada

Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky