středa 7. března 2018

Kojící zástěra bazar

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Vzor velké květy v odstínech růžové, šedé a žluté na vanilkovém pozadí. Děti - Kojici zastera bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Barvy jsou ve skutečnosti jemnější než na fotce. Prodávám i jiné věci po miminku, viz další inzeráty. Je praktická a současně pěkná a elegantní. Popis: Osobní převzetí nebo plus doprava.


Oblemovaná je tenkým bavlněným proužkem. Vrchní díl je podšitý bavlněnou látkou stejného vzoru. Ozdobena je malou mašličkou. Základní vlastnosti přikrývky stylový design. Všité měkké podložky na rubu zástěry můžete využít na otření pusinky dítěte.


Díky sponě můžete upevňující popruh kolem krku nastavit na. Oficiální popis: Stylová kojící zástěra od značky Chic Mama pro diskrétní kojení na cestách i doma. Prodám 3x pranou kojicí zástěru, jako nová. Nosí se k lehčí variantě k tanci.


Je to původní materiál. Kojící zástěra Bebé au lait. Kuchyňská zástěra je velmi dobrý pomocník nejen v kuchyni, ale i při servírování. Zástěra je ušitá z bavlny. Chrání páteř matky proti přetěžování a je prevencí bolesti za může sloužit i jako podpěra bříška v těhotenství.


Materiál: svršek – 1 bavlna, výplň – 1 polyester. Délka po obvodu cca 190cm. Uzávěr na zip, výplň lze kdykoli doplnit nebo.


V případě zájmu prodám jako komplet 4ks podprsenek kojících za cenu 400kč - viz druhé foto. B růžová bavlněná lehce vyztužená bez kostic vel. Oblečení - Kojici podprsenky bazar.


Vybírejte z inzerátů. PRODÁM ručně vyráběnou zástěru pro děti. Lze jej prát pračkou se 1 bavlnou, ale vložte ji do mycí sítě. Těšila jste se, jak po porodu zase obléknete normální oblečení? Ono to ještě chvilku potvrá, protože máloco, co má žena běžně v šatníku, umožňuje pohodlné a diskrétní kojení.


Konec běhání po obchodech. Prohlížejte si aktuální kolekce módních značek na jednom místě. Nenechte si uniknout už žádné slevy a výprodeje. Sledujte poslední trendy.


Vytvářejte sety a vlastní kolekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky