středa 14. března 2018

Myčka nádobí electrolux vestavná

Navraťte svému nádobí a sklu jiskru v myčkách Electrolux. Krom toho, že se perfektně postarají o nádobí a ušetří vám spoustu času, jsou také šetrné k životnímu prostředí. Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět. Mycí programy: intenzivní 70°C, normální 65°C , rychlý plus 65°C,.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Naše nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikovací rameno, které dosáhne do všech koutů a na každý kus nádobí. Pohodlná funkce řízení času vám umožňuje zkrátit délku programu o polovinu, aby vaše nádobí bylo připravené, kdykoliv jej budete potřebovat. Innovation, Precision And Purposeful Design.


Díky prostornému provedení pojme až sad nádobí , které díky nastavitelným košíkům snadno rozložíte v celém prostoru myčky. Jakou spotřebu energie má vestavná myčka nádobí cm? Jeho inovativní vodní technika umožňuje zevrubné mytí, aby i ty nejtěsněji vložené či velké kusy nádobí vyšly ven jako nové. Beze šmouh, beze skvrn.


Myčka nádobí electrolux vestavná

Má skrytý ovládací panel, který je umístěný na horní straně dvířek. Na jedno naplnění dokáže umýt až sad nádobí. Nabízí mycích programů. Nebaví vás ruční mytí nádobí ? Vzhledem k tomu, že se vestavná myčka zabuduje přímo do kuchyňské skříňky, nemá boční stěny, horní desku a její dvířka neobsahují venkovní kryt. Vestavná myčka nádobí vám ušetří spoustu času stráveného v kuchyni.


Podstavec myčky je zakryt soklem linky. Nezbytnou součástí každé moderní domácnosti je v současné době výkonná myčka. Pokud nechcete, aby spotřebič narušoval celkový design kuchyně, pořiďte si vestavný model. Tato myčka nádobí značky Electrolux je vybavena jedinečnou XXL vanou, která nabízí dostatek místa pro plných jídelních souprav.


Díky tomu můžete umýt neslýchané množství nádobí najednou a stále si být jisti skvělými výsledky mytí. Kromě světelného paprsku je vybavena i množstvím dalších funkcí: dvoubarevný budík, fáze sušení Glasscare, indikátor nedostatku leštidla a soli a XtraPower. Kapacita myčka postačí pro umytí sad nádobí.


IHNED k odeslání, u Vás již 15. Naše jedinečné úchyty SoftGrips a SoftSpikes drží sklenice šetrně a pevně na svém místě. Navštivte naše stránky, nebo jeden za našich showroomů. Hlučností 46dB a 6-ti programy. Náš pokročilý systém GlassCare s jedinečnou funkcí SoftGrip bezpečně zajistí každou sklenici na místě po dobu celého mytí a chrání je před pohybem a vibracemi.


Umyté nádobí k dispozici vždy, když jej potřebujete Potřebujete rychle umýt nádobí ? To není u této myčky nádobí problém díky funkci řízení času, která umožňuje zkrátit délku programů na polovinu. Spusťte vaši myčku nádobí , kdykoliv vám to vyhovuje Tato myčka nádobí se spustí, když to chcete vy. Stop bolavým zádům dává vestavná myčka Electrolux s funkcí ComfortLift – dokáže zvednout spodní koš tak, abyste se k němu nemuseli zohýbat. Užitečná je i funkce AirDry, která v poslední fázi mycího cyklu pootevře dvířka myčky a zajistí cirkulaci vzduchu.


Před koncem programu se dvířka automaticky pootevřou, aby mohl vzduch proudit dovnitř a nádobí bylo dokonale usušené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky