pátek 23. března 2018

Prostorové termostaty

Prostorové termostaty jsou zařízení určená k regulaci teploty v místnosti s drátovým nebo bezdrátovým připojením k řídící jednotce. S výběrem prostorového termostatu vám poradíme na tel. Chytrý termostat RDS1s integrovaným čidlem prostorové teploty, relativní vlhkosti, kvality vzduchu (VOC) a přítomnosti osob. Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje.


Prostorové termostaty

V nabídce najdete příložní, nástěnné, univerzální i průmyslové termostaty pro nejrůznější využití, takže určitě najdete přesně ten, který potřebujete. Jednozónové termostaty měří prostorovou teplotu v jedné místnosti a na základě této teploty ovládají zdroj tepla. Na jednozónové prostorové termostaty je zaměřen tento článek a všechny uvedné popisy se vztahují na tyto typy. Vícezónové prostorové termostaty a systémy budou popisovány v dalším článku. Pokojové termostaty SALUS, HONEYWELL a další pro vytápění, topení a podlahovku.


Pokojové programovatelné termostaty a manuální termostaty slouží k nastavení požadované pokojové teploty v domě, bytě, apod. Digitální termostaty pro regulaci topení, programovatelné týdenní bezdrátové termostaty , podllahové termostaty , WIFI a GSM termostaty. Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování. Prostorové regulátory teploty v místnosti jsou vhodné pro malé a středně velké byty či domy, měří teplotu v místnosti a porovnávají skutečnou teplotu s Vaší požadovanou teplotou. Vlastnosti prostorového termostatu PT14: Je vhodný pro domácnosti, rodinné domy, kanceláře s elektrickým vytápěním.


Může zapínat přímotopy, elektrické sálavé panely nebo elektrické podlahové topení až do proudu A. Lze přitom volit mezi bezdrátovým termostatem, anebo variantou, jež funguje na bázi drátového připojení k řídící jednotce. Příložné termostaty : zařízení, která se přikládají na potrubí. Hodí se tedy především pro nastavení teploty vody v. Zásuvkové termostaty , HAKO. Prostorová regulace: Prostorový termostat řídí přívod tepla pro všechny místnosti v bytě či domu a po dosažení nastavené teploty zcela automaticky vypne zdroj tepla. Umísťuje se do místnosti, ve které se zdržujete přes den (tzv. místnost obsluhy - referenční místnosti), ve výši cca m. TERMOSTATY pro regulaci otopných systémů rodinných domů, bytů, kanceláře, chaty a chalupy apod.


Na kotli jsou dva termostaty a ani jeden nemá s teplotou místnosti nic společného. Návody – prostorové termostaty. Tydenní programovatelný bezdrátový termostat pro ovládání vytápění.


Prostorové termostaty

Popis produktu Vlastnosti digitálního termostatu PT21: je nástupcem termostatu PT(výroba ukončena). Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na požadované funkce, a aby byla zachována jednoduchá obsluha tohoto přístroje. Termostaty bezdrátové nebo v drátovém provedení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Pokojové regulační termostaty propojované rozvody s topným systémem nebo topným tělesem.


Prostorové termostaty

Obsahují spínací výstup pro ovládání připojeného regulátoru, termohlavice nebo přímotopného zdroje. Drátové regulační termostaty umožňují sestavit regulační soustavu všude tam, kde je možné natáhnout kabelové rozvody. V rubrice PROSTOROVÉ TERMOSTATY a REGULÁTORY nabízíme pokojové a bezdrátové termostaty SIEMENS a dále příložné a kapilárové termostaty SIEMENS , protimrazové a fan-coilové termostaty pro regulaci plynových kotelen, tepelných čerpadel a dalších alternativních zdrojů. Odborná školení jsou námi, jako dodavatelem vícevrstvého potrubí ALPEX, doporučována a realizována ve školicích střediscích v Podhořanech u Kralup n. Po dohodě s příslušným obchodním zástupcem je možné je realizovat po celé České republice.


Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky