středa 14. března 2018

Desky s drukem a4

Desky s drukem a4

Desky s drukem a klopou A4. Spisové desky , uzavíratelné na druk, průhledné. Skladem 2Kč s DPH 33Kč 4. Dokumenty jsou bezpečně chráněny před prachem, vlhkostí ap.


Obálky s drukem , s patentem v rozměrech A, A A6. ODBĚR NOVINEK E-MAILEM. Tyto zakládací spisovky nabízíme ve velikostech A, A obálková DL. S chlopněmi, lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě. Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů.


Podrobnější popis není bohužel k dispozici. Pro informace o produktu navštivte prosím některý z internetových obchodů, který má produkt v nabídce. Vhodná pomůcka pro ukládání a přenášení dokumentů - spisovka s drukem stejné barvy a klopou.


Z kvalitního polypropylenu, průhledná, v nejširší nabídce barev a rozměrů ( A- A DL), zn. Veškeré informace o produktu. Plastová obálka s drukem. Cena je uvedena za kus.


Zavírání jedním drukem. Rozměry: 3x 2cm. Anajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Transparentní desky s drukem s možností zavěšení do pořadače. Najděte vše, co vaše dítě potřebuje do školy, právě u nás, v této jedinečné sekci přímo pro školáčky!


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Termín dodání (dny): Porovnat Přidat do oblíbených. Vaše cena bez DPH: Kč Vaše cena s DP. Provozovatel webu, officentrum.


Vyrobeny z vysoce kvalitního recyklovatelného polypropylenu v kterých můžete přenášet pomůcky a potřeby jak do práce tak do školy. Propracovaný design a použité kvalitní materiály garantují dlouhou. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Jedinečný rodinný obchod s dlouhou tradicí, ve kterém naleznete ty nejlepší produkty, za jejichž kvalitou si stojíme.


Díky odolnému druku můžete obálku otevírat a zavírat opakovaně. Uzavírání je umístěno na delší straně. Silný a pevný polypropylen spolehlivě ochrání nejen papírové dokumenty formátu Anebo A, ale i drobné předměty. Ve složkách jsme už viděli.


Množství: Přidat do ko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky