úterý 13. března 2018

Kde je topné těleso v pračce

Jakmile nám ukáže multimetr méně než megaohmů, je topné těleso vadné a je třeba ho vyměnit. Teplotní čidlo se nachází buď vedle topného tělesa nebo je přímo zasunut do něj. Odpojíme napájecí kabel a multimetr nastavíme na vyšší hodnotu měření odporu. S tímto upřesněním plně souhlasím.


Topné těleso pro pračky INDESIT. Poniklovaný a lesklý povrch úspěšně bojuje proti usazení vodního kamene.

VÝMĚNA LOŽISEK v PRAČCE. Někdy bývá zrada v načatých, mírně nebo i víc zkorodovaných spojů mezi lankem a konektorem, zvlášť když do něj může vlhkost s pracím práškem a je schovaný pod bužírkou a není vidět, ale to bývalo u starších praček, kde někde mohlo dovnitř něco natéci, nebo v místech, kde se při odstřeďování a pohybu kabely chvějí a třesou. Dodáváme náhradní elektrické topná tělesa do automatických praček. Většinu topných těles do pračky máme skladem k okamžitému odeslání.


Pokud z naší nabídky nevyberete odpovídající topné těleso , zašlete potřebné údaje z výrobního štítku pračky (bližší informace nalezne kliknutím na odkaz zde) a podle uvedených údajů se pokusíme dohledat vhodné topné. Ahoj lidi, obracím se na všechny a prosbou o poradu, jak vyndat topné těleso z pračky. Přední strana pračky se tváří, že raději nerozebírat, je tam plnicí otvor. Moc všem děkuji za pomoc.


Electrolux je súčasťou skupiny Electrolux Group.

Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu. Zdravím, takže závada může být: vadné topné těleso , upadlý nebo zoxidované kontakty, vadné spínací relé, chyba v řídící kartě, možnosti je celkem hodně a určitě by se měl na pračku podívat dobrý servisní technik. Přeji ať je problém co nejmenší a oprava co nejmíň nákladná.


K ohřevu vody v myčce nádobí slouží topné těleso. Existuje několik typů topných těles, které se liší podle modelu a výrobce. Dobrý den,prosím o radu. Buben se 3x protočí něco v pračce cvakne a vyhodí chybu F12. Chtěl bych se zeptat, kde toto těleso najdu.


Velmi děkuji za radu,popřípadě za odkaz na díl na Vašich stránkách. Prosím o odpověď na lemon. Ilustrační obrázek ukazuje jak vypadá topné těleso pračky sloužící k ohřívání vody v nejen v pračkách, ale i jiných spotřebičích.


V diagnostickém módu, v jednom z kroků tohoto módu, lze tedy provést otestování topného tělesa. Tímto se na těleso připojí síťové napětí 230V a těleso začne vodu ohřívat. Novinkou v našem sortimentu je tištěné topné těleso na trubce, které je možné využít v aplikacích, kde je vyžadován ohřev proudící kapaliny.


VÝHODY OHŘEVU TIŠTĚNÝM TOPNÝM TĚLESEM PROTI JINÝM ZPŮSOBŮM OHŘEVU. Přestala se Vám ohřívat voda v pračce ? Pravděpodobným viníkem je vadné topn. Doporučujeme porovnat s Vaším původním topným tělesem v pračce.

Bohužel se stává, že uvedený typ pračky není správný. Dokumentace LG není v tomto ohledu dostatečně spolehlivá. Někdy se dodává topné těleso s čidlem (viz foto). Tam, kde v zařízení protéká voda přímo přes otopné těleso , se zbytečně zvedají i náklady na elektřinu při jeho provozu, protože se kámen usazuje i na něm a topné těleso pak nepředává teplo vodě dostatečně rychle.


Zdravím,mám problém s pračkou,před týdnem jsem koupil s bazaru pračku zn. Whirlpool horní plnění. Po týdnu jsem si všiml,že mi při praní a nízkých otáčkách klepe něco v pračce ,při ždímání je to OK,zvuk bych přirovnal asi jako by bouchal buben o plech nebo jako by v bubnu padala nějaká kulička při otáčce bubnu na spodek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky