středa 28. března 2018

Nápojová lednice bazar

Stroje - Napojova lednice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nový agregát, automatické odmrazování do vody.

Dvojité automatické dveře. Kategorie Ledničky - bazar. Elektro - Prosklena lednice bazar. Lednice je vyčištěná a vydezinfikovaná. Vybírejte z inzerátů.


Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Výhodná chladící technika.

Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Kompletní sortiment různých typů pro uspokojení potřeb každého provozu. Prohlédněte si aktuální inzeráty prosklena lednice. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Prosklená profi lednice Klimasan SC 8DDdvojité temperované sklo, nápojová lednice ,vhodná do gastroprovozu,prosvětlený panel,vnitřní osvětlení, ventilované chlazení pro lepší proudění vzduchu v lednici, integrované madlo do rámu dveří, křídlové dveře na objednávku, nízká spotřeba el.


WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Speciální chladničky na ryby a chladničky pro pekaře. Instalace, záruční a pozáruční servis. Náš bazar také nabízí nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR! Bílá technika: pračky, ledničky, myčky nádobí, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, sušičky… Na naše některé bílé zboží nebo elektroniku poskytujeme taktéž záruku rok, nicméně tyto produkty u nás dostanete několikanásobně levněji, přesto v odpovídající kvalitě.


Prodám sezónní mobilheim 12x m. Vážení zákazníci, od 14. Dva vchody jeden přez chodbu dr. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice ,sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou.

Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac. Nabízíme převážně značkové spotřebiče - vše za přátelsky dostupné ceny. Materiál: dřevo, kovové úchytky Linka je užívaná krátce, bez jakéhokoliv poškození, všechny spotřebiče jsou plně funkční.


Vybavení pro vaši kuchyň. Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky