čtvrtek 29. března 2018

Bio krby do bytu

Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně.


Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu.

Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Můžete si vybrat do bytu krby na biolíh tzv. Pokud dáváte přednost pohledu do skutečného živého ohně, pořiďte si do bytu krb na biolíh , který je krásný designový doplněk v různé velikosti a provedení.


Montáž a ani používanie bio krbu nie je legislatívne obmedzené a na túto činnosť nepotrebujete žiadne povolenia. Krb v obýváku lze využít také jako aromatický prvek, s použitím dnešních doplňku může být pomocí aromat vyvolat vůni a provoní tak téměř celý byt. Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku.


Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí.

K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Vybírejte z biokrbů nástěnných, volně stojících i vestavných. Zvolte si vhodný tepelný výkon. Predstavte si čaro príjemných večerov pri živom ohníčku.


Nepotrebujete žiadne povolenia, komín ani drevo a závesný krb na bioalkohol ľahko umiestnite na stenu alebo zabudujete. Ponúkame biokrby - bezkomínové krby spaľujúce bioalkohol. Skladom Závesné biokrby, voľnestojace biokrby, zabudovateľné biokrby a mnoho ďalších Vážení zákazníci, e-shop funguje bez obmedzenia. Palivo představuje biolíh, jehož spalováním nevznikají žádné zplodiny. Nielenže nebudete musieť riešiť popol, komín, špinu z horenia, ale naše biokrby Vás aj príjemne prekvapia svojím dizajnom.


V ponuke máme moderné biokrby,ktoré Vám svojím dizajnom okrášlia Váš byt, dom, kanceláriu,alebo aj reštauračné či hotelové zariadenia. Bezkomínové krby - biokrby na stěnu i volně stojící bio krby s ostěním. Krby na biolíh mají nerezovou nádržku, kde dochází k hoření a můžete si tak užít krb s živým plamenem bez nutnosti odvodu spalin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lihové krby do bytu na Lihové krby do bytu na Bio Alkohol bez komínu BOHEMA AF-Nerezový bio krb.

Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. Univerzální typ, umožňuje též rohové zavěšení. Kombinace nerezu a plechu. Vítame Vás v našom internetovom obchode bio - krby. Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou a predajom bezkomínových krbov, ktoré Vám skrášlia Váš byt, dom, kanceláriu, terasu alebo zimnú záhradu.


Volně stojící biokrby do bytu i na terasu. BIO - KRBY jsou ideálním doplňkem pro ty, kteří nemají možnost mít ve svém bytě či domě tradiční krb. Zejména se jedná o objekty bez komínů. Je ideálním řešením pro lidi, kteří chtějí získat více realistický dojem z ohně. BIO krby sú vhodné nielen do interiéru bytov, ale aj domov.


V našej ponuke nájdete aj bio krby vhodné pre vonkajšie použitie , ktoré navodia tú správnu atmosféru. Veľkou výhodou bio krbov je spaľovanie bio liehu, ktorý nedymí a nezanecháva zápach. V naší nabídce najdete i bio krby volně stojící, které navodí v bytě tu správnou romantickou atmosféru.


Velkou výhodou volně stojících bio krbů je jejich volné umístění téměř kdekoliv ve. No a najmä pre byty sa na trhu objavili prvé elektrické krby a neskôr aj ohniská na bio etanol. Pre inšpiráciu si niektoré predstavíme. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme niekoľko modelov a tipov na dobrý elektrický alebo etanolový krb, ktoré sú vhodné najmä do menších bytových jednotiek. Jsou vhodné nejen do domu, ale i do bytu , což v minulosti nebylo možné.


Závěsné bio krby , zabudovatelné bio krby. Pro svou univerzálnost a výjimečný design se s oblibou používají iv takových objektech, jako jsou např. Palivem je certifikovaný procentní bio -alkohol, jehož základem je etanol (líh). Designové bio krby jsou vhodným řešením do každé domácnosti, ale i do rekreačních zařízení, reprezentativních hal a do dalších prostor, ve kterých chce pozvednout jejich estetický dojem a dát jim nádech příjemné atmosféry.


Okrem dizajnu, či už moderné, klasické, alebo rustikálné, majú aj výhrevnosť 3-kW, čo Vám vykúri jednu väčšiu miestnosť aj s kuchyňou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky