středa 21. března 2018

Odvoz starého spotřebiče mall

Odvoz starého spotřebiče. Potřebujete se zbavit starého spotřebiče ? Starý spotřebič musí být připraven v době doručení zboží ihned k naložení (odpojen ze sítě, chladnička odmražena, pračka bez vody apod.). Na přání jej od vás odvezeme a zajistíme jeho ekologickou likvidaci.


Pravidla pro odvoz starého spotřebiče : Spotřebič připravte k transportu a umístěte za vchodové dveře (z důvodu omezení osobního kontaktu s posádkou).

Službu je možné objednat pouze v případě, že je předmětem koupě stejný typ spotřebiče. Ledničku nebo mrazák odpojte prosím včas, aby neobsahovali námrazu a vodu. Pokud si chcete nechat odvézt starý plynový spotřebič, je potřeba kontaktovat naši zákaznickou linku MALL. Vážený pane Tinavský, kontaktuji Vás jménem společnosti Mall.


Omlouváme se za komplikace. Doplňkové služby, jako je výnos do patra či odvoz starého spotřebiče nabízíme pouze při zvolení expresní placené dopravy. Vzhledem k tomu, že součástí doručení byl i odvoz starého spotřebiče - kombinované ledničky, jsem dopravci sdělila, aby přijel až 7.

Ověřený zákazník nakoupil v obchodě MALL. Pokud jste si odvoz starého spotřebiče nezadala do objednávky při jejím vytváření, není možné jej tam přidat. Vynesenie a odvoz spotrebiča. Potrebujete pomôcť vyniesť alebo odviesť starý spotrebič? Využite naše služby vynesenie a odvoz spotrebiča, s ktorými získate viac pohodlia pri nakupovaní.


Pri nákupe v našom e-shope si môžete vybrať separátne iba službu, ktorá Vám vyhovuje. Pravidlá pre odvoz starého spotrebiča: Spotrebič najprv odpojte, pripravte na transport a umiestnite za vchodové dvere (z dôvodu obmedzenia osobného kontaktu s našimi zamestnancami). V prípade objednania dodania na poschodie Vám spotrebič odvezieme priamo z Vášho bytu.


Komplexní doručení zahrnuje vynesení spotřebiče do bytu či kanceláře, rozbalení, vizuální kontrolu a na přání zákazníka i odvoz obalu. Ať už potřebujete odvoz starého nábytku do sběrného dvora a nebo převoz nového z obchodního domu, náš odvoz je tu pro Vás každý den, víkendy i svátky. Zvolte odvoz starého výrobku při objednání nového spotřebiče a zbytek nechte na nás. S nákupem na internetu se dnes pojí řada služeb jako sledování zásilky, pomoc s výběrem vhodného zboží, změna doručovací adresy, výměna zboží nebo například i odvoz starého spotřebiče. EVA má postupně pomoci zákazníkovi nabídnout vhodné řešení tou nejjednodušší a nejpříjemnější formou.


Podle zákona o odpadech musí e-shop zdarma zajistit odvoz starého spotřebiče podle principu kus za kus. V praxi si tak klient může objednat například lednici s dovážkou až domů (obvykle za první uzamykatelné dveře). Při objednávce uvede, že si přeje i odvoz starého spotřebiče.


Proč se po kliknutí na zboží dostanu na stránky Mall.

To Vám přináší spoustu výho například širší nabídku produktů, možnost vyzvednutí produktů na více než 2pobočkách Mallu či Mallboxech, různých platebních meto včetně nákupů na splátky, možnost vrácení zakoupeného zboží do. Jedná se například o dodání do patra nebo odvoz starého spotřebiče – ten je zdarma. Po republice v současnosti najdete i několik desítek tzv. Mall Shopy najdete v téměř každém větším městě v ČR. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Odpady vozíme po několika tunách ale také i odvoz do jedné tuny a to dodávkou, tyto drobné odvozy železa, jsou k dispozici pro zákazníky kteří si nepřejí a nebo není možné přistavení kontejneru na danou adresu. A též že tato doprava nezahrnuje odvoz starého spotřebiče.


Mall , prostřednictvím svého subdodavatele Gebruder Weiss, spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky