pondělí 12. března 2018

Sanytol dezinfekce na ruce

Sanytol dezinfekce na ruce

Ruce a nehty jsou hlavním cílem pro mikrobiální kontaminaci (nákazu, infekci), protože bývají nejčastěji vystavovány působení vnějších vlivů. Dezinfekce bez chlóru;. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od 4Kč. Sanytol dezinfekce na prádlo s Aloe Vera, 5ml Ničí bakterie, viry a plísně a zanechává pocit svěžesti.


Sanytol dezinfekce na ruce

Určený pro bílé a barevné textilie, neobsahuje chlór, ani složky, které by mohly narušovat vlákna či barvu textilie. Sanytol antibakteriální a dezinfekční gel na ruce 2ml. Omezeno počtem kusů - ks na rodinu.


UPOZORNĚNÍ : Aktuálně expedujeme pouze 2x až 3x týdně, aby byl snížen počet návštěv podacích míst našimi zaměstnanci. Díky trojímu účinku dezinfekční gel Sanytol čistí ruce , neutralizuje zápach a eliminuje 9 virů a bakterií. Antibakteriální gel pro okamžitou dezinfekci rukou jsou vhodné pro celou rodinu a lze je používat kdekoliv, kdykoliv, bez vody, mýdla a ručníku.


Sanytol dezinfekce na ruce

Nelepí se na ruce a zanechávají pocit svěžesti a příjem. Lze ji použít jak na pokožku, tak v případě nouze o jiný typ i na dezinfikování různých materiálů a vašich drobných osobních věcí. Doporučujeme všeZde naleznete certifikovanou dezinfekci na ruce Anti - COVID 1L nyní za 7Kč. Pomůže vám s tím kvalitní dezinfekční a antibakteriální gel.


Originální dezinfekční gel na ruce , který je vhodný na každou cestu, rychle a efektivně hubí bakterie, plísně a viry a přitom nevysušuje. Z důvodu nedostatečných skladových zásob v ČR i jiných státech EU a vysoké nákupní ceně máme k dispozici pouze omezený počet kusů, proto je maximální počet na objednávku limitován maximálne kusy. Zahubí 9 bakterií, mikrobů a virů, včetně viru chřipky typu A (H1N1). Vyzkoušeli jsme Sanytol gel na dezinfekci rukou. Stačí malé množství aplikovat do dlaně, rozetřít a nechat uschnout.


Sanytol dezinfekce na ruce

NANI Lavosept dezinfekce na ruce ml. Alkoholový dezinfekční přípravek ve formě roztoku s vůní zelené olivy, který obsahuje zjemňující a hydratační přísady, jež zabraňují vysoušení a podráždění pokožky. Díky balení ve spreji se pohodlně aplikuje na povrch rukou. Sanytol je dezinfekční gel na ruce , který působí bez oplachování.


Hypoalergenní, pH neutrální. Díky své velikosti (ml) se vejde do každé kabelky či batůžku. Jeho vůně je příjemná, nevtíravá. Rozhodně mohu tento výrobek každému doporučit.


Obsahuje přírodní zelený čaj. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. Další slevy péče o ruce a nohy na Kupi. Důležitý komentář k aktuální ceně desinfekcí Uvědomujeme si, že cena tohoto výrobku je kvůli aktuální situaci a celkovému nedostatku desinfekcí na trhu neúměrně velká a proto považujeme za důležité se k ní vyjádřit. Poptávka po dezinfekčních prostředcích na ruce kvůli světové epidemii koronaviru raketově stoupá.


Vysvětlíme si proč je dezinfekce a mytí rukou důležitá a jak lze vyrobit účinnou dezinfekci v domácích podmínkách. SANYTOL – antibakteriální gel na ruce 2ml. Může dezinfekce na ruce expirovat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky