pondělí 26. března 2018

Repasované kávovary jura

Kávovary se zabývám přes deset let, mýma rukama prošly již stovky kávovarů a věřím že další stovky budou následovat, jelikož má práce je i mým koníčkem. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Nabízím odborně repasované kávovary do firemního provozu, do kanceláře nebo domácnosti. Najdete u mě také čistící prostředky, kávový servis nebo čerstvě praženou zrnkovou kávu. JURA espresso kávovary - ESHOP.


Jura Impressa EPiano Black – plnoautomatický kávovar vhodný do domácnosti či menší kanceláře.

Kávovar umí připravit perfektní espresso jak ze zrnkové, tak z předem pomleté kávy. U mlýnku si lze regulovat hrubost mletí a pomocí tlačítek po. Nové i repasované kávovary se zárukou.


Pozáruční servis pro kávovary u nás zakoupené. Mezi hlavní nabídku patří kávovary DeLonghi, kávovary Jura a kávovary Jura Professional. Přidanou hodnotou je vlastní plný servis kávovarů, který zajišťujeme ve vlastním servisním středisku pro opravy. Repasované kávovary DeLonghi jsou v našem vlastnictví.


Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře. Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii.

Ich výrobky sa vyznačujú intuitívnym a jednoduchým ovládaním, inováciami v používaných technológiách, vysokou kvalitou a zároveň vynikajúcim dizajnovým vyhotovením, za ktorý získavajú početné ocenenia. Dejte kávovarům druhou šanci! Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců. Na každý repasovaný kávovar u nás máte rok záruku.


Dostupný záruční i pozáruční servis, poradenství. Osazeno je nové čerpadlo a mlecí kameny mlýnku. Na repasované kávovary dáváme záruku rok. Kamenná prodejna a eshop s kávovary , servis kávovarů, prodej kávy a dalšího příslušenství.


Termín dodání cca 5-dnů, záruk. U nás v spoločnosti COFFIX poskytujeme komplexné servisné služby na kávovary JURA. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vylepšená verze elektrického mlýnku Baratza Sette 270W od americké společnosti Baratza s revoluční technologii mletí. Mlýnek je klasicky vhodný pro všechny mletí i espresso a disponuje integrovanou digitální váhou Acaia s přesností g. Bazarové kávovary a presovače skladem.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rádi vám poradíme s výběrem.


Zánovní kávovary Jura můžou znamenat ještě dlouhou kvalitní funkci.

Může se jednat například o přístroje, které nám vrátili naši zákazníci, ale nikoliv z důvodu špatné kvality. Rovněž to můžou být použité kávovary z výstav či podobných propagačních akcí. Nová GIGA XProfessional ponúka všetko to, čo je vo veľkých kanceláriách alebo oddychových priestoroch pre zamestnancov prínosné: až individuálne programovateľných kávových špecialít a ďalších Barista-receptov na jedno zatlačenie, medzitým aj trendový Flat White, jednoduché ovládanie a minimálne požiadavky na dopĺňanie vďaka veľkokapacitnému zásobníku. Váš bezpečný, rýchly nákup a špičkové poradenstvo. Během přípravy krátkého espressa dávkuje v krátkých intervalech horkou vodu, která pak protéká mletou kávou.


Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary , kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje.


Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky