pondělí 19. března 2018

Bambusové povlečení 140x220

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Order by 5:15pm and get it tomorrow. Free Shipping Available. Prodloužené povlečení 140x2Pokud jste vyšší postavy, pak je pro vás prodloužené povlečení to pravé ořechové. Glamonde luxusní povlečení bavlněný satén Bambus s motivem hnědého bambusu na krémovém podkladě.


Bambusové povlečení 140x220

Polštář je oboustranný. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Pamatujete si, jak jste si jako malé děti představovaly, co všechno budete mít jako dospělí? Tu velkou postel, jako rodiče. Nejméně 140x2centimetrů, to je jasné.


A pak taky to krásné povlečení , co měli vaši. Hebké, luxusní, prostě pro dospělé. Teď dospělí jste a můžete si svou postel vyladit do nejmenšího. Proměňte svoji ložnici pomocí luxusního povlečení - bambusové , mako satén a jiné - v kouzelné místo, kde se Vám bude nádherně usínat. Dovolte si sladké sny v přepychu.


V naší nabídce naleznete přepychové ložní prádlo z Mako saténu či bambusu, ale i vybrané luxusní povlečení z bavlněného saténu. Díky prodloužené délce už jim nebudou koukat nohy z peřiny. Bavlněné povlečení je stále nejrozšířenější povlečení na trhu.


Mezi přednosti tohoto materiálu patří výborná savost a prodyšnost. Jedná se o pevnou látku, která. Povlečení se vyrábí v prodloužené délce s rozměry 140x220. Značka Matějovský je zárukou, že Vám povlečení bude mnoho let spolehlivě sloužit, barvy budou stále zářivé a povlečení si zachová svůj tvar. Opíráme se o mnohaleté zkušenosti z oboru, aby naše výrobky vždy patřily ke špičce v textilní produkci.


Kromě klasického povlečení u nás najdete také atypické rozměry. Bavlna 140x2, Písecké lůžkoviny. Nabízíme vám ručně šité bambusové povlečení české výroby.


Jelikož všechny produkty šijeme sami v naší vlastní dílně, jsme schopni vám na objednání ušít povlečení dle vašich představ. Nevyhovuje-li vám naše nabídka barevnými odstíny či rozměrem, neváhejte nás kontaktovat. Dalšími výhodami bambusového povlečení jsou okamžitá absorpce a odvod vlhkosti, velmi jemný omak a přirozený lesk. Složení je bambusové vlákno a česaná bavlna. Bambusové povlečení je opatřeno komfortním zipovým uzávěrem.


K tomuto povlečení doporučujeme výhradně prostěradla jersey. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Potom je organický bambusový satén jasnou volbou! Veškeré prodloužené povlečení 140x2je české výroby. Dopřejte si pohodu va vaši koupelně.


Rádi vám nabídnem v našem e-shopu kvalitní osušky a ručníky české výroby za výhodné ceny. Vybírat můžete z klasického froté ale i zkáazníky velmi oblíbené bambusové vlákno. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky