pátek 30. března 2018

Kufříkový šicí stroj bazar

Prodám zachovalý, kufříkový , šicí stroj. Preferuji osobní odběr s možností vyzkoušení. V případě zaslání poštou se cena navyšuje o poštovné.


Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty Šicí stroj - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Vyčištěn,promazán,dobře šije. Je třeba přidat kabel a šlapadlo-při stěhování nepřibaleno. Volejte nebo pište na tel. Byl málo používaný a plně funkční po seřízení. Krásně šije a připraven k chodu.


Osobní převzetí v Praze nebo posílám Českou poštou(20-Kč). Inzerát šicí stroj v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Pockovit na Sbazar. Stroje - Sici stroj veritas bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. TOYOTA SUPER JEANS Jv bílém provedení. Disponuje druhy stehů a schopností prošít až vrstev látky i tak těžké, jako je džínsovina.


Stroj používá velmi pevnou a přitom extrémně lehkou ocelovou konstrukci nového typu, snižující váhu stroje na pouhých kg. Na trhu jsou dostupné různé druhy, od těch základních pro občasné domácí šití až po vyšívací stroje s nejrůznějšími funkcemi. Popis: německý elektrický kufříkový šicí stroj Mewa Fischer, Výrobce: VEB MEWA - 40. Yamata, šicí stroj je celokovový, jak konstrukce, tak i vnitřní střeva.


S výměnnými patkami, s ramenem s úl. Pfaff Varimatic 8výborně šije, velký výběr stehů, volba napětí horní nitě, navíjení cívek, zpětné šití, knoflíková dírka ve čtyřech krocích, obšívací stehy, pružné a strečové stehy, volné rameno, úložný prostor, doplňky, čistý bez problémů, jinak vše viz fotografie. Byl funkční, po delším skladování však zatuhl olej a potřebuje rozhýbat.


Součástí je návod od strany cívka na spodní nit, náhradní destičky pod jehlu. Koupím starší kufříkový šicí stroj. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Nábytek - Sici stroj bazar. Kufříkový šicí stroj za 9Kč a nový kufříkový šicí stroj s overlok. Velikost stolu - 101xcmNa levé straně stroje je skřínka s několika šuplíky pro šicí potřeby.

Jsem první majitelka a jsem s ním velice spokojena, ale z důvodu flexibility, kvůli čemuž jsem si koupila přenosný, a nedostatku místa, bych ho ráda předala dál. Nabídka Kroměříž 5Kč. Zetina, vyrobený Zbrojovkou Brno.


Stroj je funkční, ale potřebuje seštelovat, přidaný má motorek, tak šije velice rychle. U mě je nevyužitý a zavazí. Sekce Textilní stroje - bazar strojů - řádková inzerce.


Prodam prúmyslový šicí stroj Siruba L 8F, na těźké materialy, vysokorychlostní chapač, plynulé podávání, automatický odstřih, zapošití na začátku a na konci, centrální mazánî, se stolem se zapuštěnou stehovou deskou, málo pouźívaný. Funkční psací stroj Consul 2včetně náhradní pásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky