středa 9. září 2015

Brněnská továrna plstí

Brněnská továrna plstí

Brnenska tovarna plsti , s. Tuhé, polotuhé nebo měkké plsti , přírodní nebo barvené s. Přírodní nebo barevné polovlněné plsti a nebo netkané. Brněnská továrna plstí , s. Outlet Brno, Zábrdovická Opening hours - 11. Weekends, public holidays - closed. Following the Governmen.


Dodáváme vlněné plsti a netkané textilie. Nabízíme klasický sortiment v metráži i plstěné výrobky všech barev, rozměrů a tvarů pro průmyslové i hobby využití. We supply wool felt and unwoven textiles. We offer a standard range of products as yard goods as well as felt products in all colours, sizes and shapes for industrial and hobby use. Výrobky pro technické použití.


Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách. Dear customers, our company is not a supplier of material intended for the production of masks, respirators or protective masks! The quality of our work is important to us, and we strive to maintain it every day.


Brněnská továrna plstí

They include especially felt bodies, felt discs and rings, felt sheets, all primarily made from stiff technical felt. Felt bodies are used for polishing or grinding metals, felt discs may also be used as padding or guiding elements. Vážení zákazníci, naše společnost není dodavatelem materiálu určeného k výrobě roušek, respirátorů ani ochranných masek!


Plsti : -technická plst -obuvnická plst - užití v obuvnickém průmyslu na šití plstěných bot a zateplovacích vložek do gumových bot, k výrobě svršků a stélek domácí obuvi, k výrobě speciálních. Popis produktu: Vyrábame široký sortiment vlnenej plste a ďalších netkaných textílií. Vlnená plsť nachádza uplatnenie pre odevné, dekoratívne či technické použitie. Netkané textilie jsou ploché vrstvy vyrobené z jednosměrně nebo náhodně orientovaných vláken. Internetový prodej dekoračních plstí a tvarovaných dílů.


Brněnská továrna plstí

Naplánovat trasu Zvětšit mapu Pobočky na mapě. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Specializujeme se na internetový prodej dekoračních plstí a tvarovaných dílů. Nabízíme šperkovnice, tašky přes rameno, prostírání, ošatky, plážové tašky, kožené řemínky a kolíčky.


Dále v sortimentu naleznete oboustranné lepící pásky, stojánky na plstěné ozdoby, obaly na víno, síťovky, sáčky na obuv. Podělte se o ní s ostatními uživateli našeho serveru. Pište prosim pouze smysluplné a věcné příspěvky v souladu s dobrými mravy a pravopisnými pravidly, bez vulgarit, obscénností či urážek, beze slov, které.


BRNĚNSKÁ TOVÁRNA PLSTÍ. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Společnost je významným výrobcem vlněných plstí a netkaných textilií pro technické, oděvní a dekorativní použití.


Brněnská továrna plstí

Strešné doplnkyStrešné doplnky Lindab Safety a Lindab Protecline v sebe obsahujú široký sortiment prvkov, ktoré pomáhajú urobiť prevádzku striech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky