pondělí 14. září 2015

Mandolína kráječ

This feature is not available right now. Please try again later. Bezpečné a rychlé krájení a strouhání. Sada obsahuje dvojitý vodorovný list (hladký a vlnitý) a dvojitý.


Ruční kráječ na zeleninu tzv.

Stalgast o rozměrech: 1× × cm. Je vyroben z plastu v černé barvě a nerezové oceli. Poskytuje plynulou regulaci šířky krájení a také výměnu nože aniž by se musel demontovat předchozí nůž. Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Kvalitní kráječ zeleniny a ovoce mandolína pro domácí využití vyrobený v Japonsku.


Náhradní čepel k mandolíně Revolution vybavena rovnou a vroubkovanou hranou De Buyer. We Consistently Provide An Attractive Selection Of Designer Items.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Mandolíny a kráječe, Gastroexpert s. EUR 24EUR bez DPH 30EUR 249.


Rukojeť a plastové držadlo jsou příjemné na dotyk a mají protiskluzový rám pro bezpečnou a pohodlnou práci. Velmi komfortní, praktický a užitečný při práci v kuchyni. Moderní design: Otevírání na části. V- kráječ NEREZ, multifunkční struhadlo sada ks, balení bal. Prodej V-kráječe realizujeme do hodin za překvapiv.


Kráječe ovoce a zeleniny. Vážení zákaznici, z důvodu dovolené bude 12. Objednávky budeme přijímat, ale expedice bude probíhat až po tomto datu. Nerezové nožky s protiskluzem pro pohodlné opření mandolíny o pracovní plochu zajišťují stabilitu, široká řezná plocha pak usnadňuje zpracování i větších kousků potravin.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.

Mřížka krájecí pro 3x3mm kráječ cibule Aligátor 59Kč. Kompaktní mandolína VIPER francouzské společnosti de Buyer je efektivním multifunkčním pomocníkem do domácnosti, jež ušetří práci a čas. Velmi ostrá čepel ve tvaru písmene V s optimalizovaným úhlem brusu čepele 13° umožní krájení všech druhů ovoce a zeleniny.


Ostří bez problémů pronikne jejich slupkou a. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Za tímto účelem umístěte ovoce a zeleninu na šest kotců do držáku zbytků a otřete okurky, papriky nebo kousky jablek přes trvale ostré čepele vyrobené ze speciální oceli čepele - šetří to čas a sílu a jste si naprosto jistí.


Německá značka WMF již přes 1let vytváří z vaření, pečení a stolování nezapomenutelné zážitky. WMF sleduje vždy nejnovější trendy a klade důraz na funkčnost, design a kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky