středa 9. září 2015

Ručně kované nože

Hlavní sortiment tvoří ruské nože vyrobené z damaškových ocelí s použitím technik řemeslné malovýroby, jejichž tradice se počítá na stovky let. Máme klasické lovecké nože , exkluzivní damaškové nože , zavírací damascenské nože. Vše je vyráběno s láskou a péčí pro vás. Rytina na noži BUSHIDO – více fotek ZDE Informace: ZDE. VÍTEJTE NA MÝCH STRÁNKÁCH, VĚNOVANÝCH NOŽÍŘSKÉ VÝROBĚ.


Nože zde presentované jsou vyrobené tradičními postupy, s maximálním podílem ruční práce, často s ručně zhotovenými výbrusy čepelí, rytinami a vždy s ručně kovanými čepelemi.

Vítejta na stránkách KOVANÝ NŮŽ. Praktické kované i nekované nože pro outdoor aktivity, lov, nebo každodenní nošení. Lovecký universál ve stylu scagel - z prostých materiálů - čepel vykována z kočárové pružiny, mosazná záštita, kůže a paroh jelena tvoří rukojeť. Nůž je k dispozici, délka čepele je cca 140mm, rukojeť spíš do menší ruky.


Nože ruční výroby pro pobyt v přírodě. Tím na této stránce žijeme! Ručně kované damaškové nože s pevnou čepelí, zavírací damascenské nože.


Milan Mareček - Zakázková ruční výroba kvalitních loveckých a trampských nožů z nožířských nerezových ocelí N 6a RWL 34.

Na rukojetí nožů používám přírodní materiály - paroží z jelena a kvalitní dřevo. Ruční výroba nožů, nože na zakázku, ruční výroba nožů, broušení nožů, ručně dělané nože , ručně vyráběné nože Brno. Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. Zabýváme se výrobou ručně kovaných nožů s maximálním důrazem na funkčnost, kvalitu a osobní přístup.


Na nůž se díváme jako na nástroj, který bychom si s sebou vzali na opuštěný ostrov, kdybychom si mohli vybrat pouze jedinou věc. A právě takové nože se snažíme vyrábět. Nože jsou užitečným a nepostradatelným nástrojem kuchařů, kutilů, rybářů či trampů. Kvalitní nože vám ušetří čas, ať jste kdekoliv – v kuchyni, dílně či na lovu.


Zahoďte své tupé a lámající se nože z nekvalitních materiálů a vyrobte. Eshop - umělecké kovářství. Kované designové výrobky: růže, svícny, sochy, sklenice, Ručně vyráběné meče, dýky, sekery.


Kamenná prodejna Rybná. Nože z damascénské oceli Šperky na míru Zakázková výroba Umělecké kovářství. Originál nejvyšší kvality. Vyberte si z nabídky ručně vyrobených nožů z damascénské ocel. Pavlovská Sloboda (dnešní Pavlovo na Oke) je místem, které se proslavilo už v XVI.


Od pradávna tato oblast byla známa kováři a mistry, kteří. Vyznačují se vynikajícím poměrem mezi cenou a kvalitou a dlouholetou spolehlivostí.

Forged knives facebook. Na všechny mé nože poskytuji doživotní záruku na vadu materiálu nebo jiné závady. Následná oprava a nabroušení nože je samozřejmě zdarma.


Záruka se nevztahuje na poškození nože při řezání, či sekání do kovů, velmi tvrdých dřev, kostí, kamení a další různé testovací akce. Pokud možno, mnou vyrobené nože nenechávejte brousit u rádoby brusičů, vždy je zašlete mi, cena bubroušení mých nožů je v ceně nože a tudíž je zdarma, platíte jen poštovné. Někteří brusiči ostří vyhřejí, nedodrží úhel broušení, nebo většinou jinak znehodnotí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky