pondělí 14. září 2015

Doplňky do koupelny bez vrtání

Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Kit umožňí připevnit koupelnové doplňky snadno a bez vrtání.


Design ruku v ruce s chytrou technologií lepení: spojení plné výhod.

Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo). Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Za použití moderních lepidel je nainstaluje do své koupelny každý z vás. Rohová polička do koupelny bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až kg. Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do.


Držák toaletního papíru bez krytu Element se hodí do každé koupelny. Doplňky zaujmou jak designem, tak i příznivou cenou.

Všechny tyto doplňky můžete do své koupelny umístit i bez jakéhokoliv vrtání a stavebních úprav. Ovládací tlačítka pro splachování toalety. Při výběru nových doplňků do koupelny nezapomínejte ani na další prvky, které zvýší komfort i estetickou hodnotu prostoru. Wenko je ideální pro snadné vybavení každé koupelny ! Nemusíte si dělat starosti s vrtáním do obkladů a nepořádkem. Navíc nehrozí, že na vás skrz zeď vykoukne váš soused!


Vrtání není třeba – zapomeňte na nadbytečnou práci se šrouby a hřebíky a zachovejte si neporušené dlaždice. Ušetřete si nadměrné výdaje při rekonstrukci koupelny. Maličkosti a potřebné doplňky do koupelny prostor doladí a zútulní. Skvělým řešením je vakuový systém montáže, který se hodí. Náhradní lepicí sady pro opětovné připevnění jsou běžně v prodeji.


Různorodost a celá škála barev umožňuje vybrat perfektní set do každé koupelny. Za pozornost stojí také neuvěřitelná funkčnost a praktičnost, charakteristická pro koupelnové doplňky , pro které byla stvořena montáž bez vrtání. Drží spolehlivě a bezpečně.


Díky speciální technologii lepení připevníte koupelnové doplňky tesa bez nutnosti vrtání do dlaždic.

Velký výběr, atraktivní vzhle vysoká kvalita a inovativní způsob připevňování přispívají k velké oblibě koupelnových. K oblíbeným patří nerezové nebo bambusové doplňky , které připevníte bez vrtání. Vybavte koupelnu stylovou skříňkou či proutěným nábytkem, který koupíte levně. U nás seženete také galanterii, látky metráž, povlečení, povlaky na polštáře, doplňky do obýváku i nádobí do kuchyně.


Nakupte koupelnové doplňky. Montáž BEZ VRTÁNÍ Pevně drží na všech hladkých plochách, jakými jsou dlaždice, sklo atd. Jednoduchá instalace Vhodné pro trvalé zatížení až kg Odstranění bez zanechání stop V případě potřeby možno přivrtat Montážní pokyny: Očistěte.


Nabízíme široký výběr stylových doplňků do vaší koupelny – dávkovače mýdla, kosmetická zrcátka či zásobníky na tampóny značek Blomus, Zaik, Magis a dalších. Koupelnové madlo přísavné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky