středa 16. září 2015

Alveus granitový dřez

Best quality premium tea made in Germany for industry and tea shops. We want to inspire with tea. Quality without compromise! Tento zvýhodněný set Alveus obsahuje granitový dřez s odkapem Rock 1Beige 5 baterii bez sprchy Tonia Beige a čistič Alveus zdarma jako dárek. Videoprezentace granitových dřezů Alveus.


Alveus granitový dřez

Ve dřezu jsou z rubové strany předfrézované otvory, můžete si vybrat, který vyklepnete, pokud chcete mít ve dřezu umístěný dávkovač saponátu. Kuchyňský dřez granitový s odkapávačem ALVEUS , nejlepší volba do Vaší kuchyně. Kuchyňské nerezové dřezy Alveus jsou charakteristické vysokou kvalitou, příznivou cenou a čistým. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži.


Není třeba nic dokupovat. Atraktivní granitalový dřez , je kvalitní dřez vyráběn známou značkou ALVEUS. Dřez je vyráběn z vysoce kvalitního a hygienického materiálu se snadnou údržbou.


Nečistoty se na něm nezadržují, což předurčuje dřez pro perfektní, uhlazený, metalický vzhled a nepřekonatelnou kvalitu ve více barevných variantách, se kterým budete jistě spokojeni. Každá kuchyň si zaslouží báječný dřez. Sortiment dřezů obchodní značky Alveus se spojil se skupinou kuchyňských dřezů Monarch, které jsou k dispozici ve třech odstínech z nerezové oceli. Ve Vaší kuchyni určité modely můžou zazářit v nových odstínech z nerezové oceli - zlato, měď nebo antracit.


Made in Germany for industry and tea shops! Dřez granitový Alveus Cubo Černý Jedná se o II. Neovlivňuje nějak funkci ani životnost dřezu. Foto poškození je ilustrační, u jednotlivých kusů se může lišit. Cubo je vyrobena z vysoce kvalitního kompozitu Granital.


Tepelná odolnost dřezu je 1°C ( krátkodobě do 2°C ). Díky použití moderních technologii a přírodních složek kompozitního povrchu Granital zůstane dřez hedvábně hladký po celou dobu životnosti. V naší nabídce naleznete špičkové granitové dřezy v jednokomorovém i dvoukomorovém provedení v kulatých i hranatých tvarech. Některé typy granitových dřezů se vyrábějí až v 10ti barvách. Granitový dřez je také díky barevným variacím možné přizpůsobit dokonale vaší kuchyni.


V nabídce naleznete dřezy kulaté, hranaté, dvojdřezy, dřezy s odkapem a také dřezy s vaničkou. Kuchyňský rohový dřez granitový s vaničkou a odkapávačem značky ALVEUS. V setu společně s vodovodní dřezovou baterií Milena v provedení granital v béžové barvě. Kuchyňské dřezy značky Alveus jsou charakteristické vysokou kvalitou, příznivou cenou a čistým designem. Pokud se rozhodnete pro granitový dřez , ale chcete levný a kvalitní granitový dřez , tak právě řada Alveus Origin je ta pravá volba.


Vybírejte si Sety dřezu a baterie podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Internetový obchod Dřez. Díky speciální technologii potahování povrchových vrstev je každý dřez vybaven jedinečným odstínem. Prezrite si sortiment viac než 3typov granitových drezov, z ktorých každý ponúkame v niekoľkých farebných prevedeniach.


Díky inovativnímu a zdokonalenému výrobnímu postupu disponují snadnou údržbou, dlouhou žiivotností a odolností vůči vnějším vlivům. Pokud máte doma moderní granitový dřez , máte doma o něco odolnějšího pomocníka. Nejprodávanější granitový rohový dřez na trhu.


Alveus granitový dřez

Alveus Niagara černá je ideální díky svým menším rozměrům. Určen pro skříňku 9x 9mm. Vhodný pro montáž do skříňky o šířcecm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky