úterý 22. září 2015

Philco vinotéky

Philco vinotéky

Vinotéky a chlazení nápojů. Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor. Vďaka tomu sa zachová optimálna teplota vo všetkých častiach vinotéky a víno tu môže odpočívať ako v pivnici. Nová řada designových vinoték pro domácnost. Dvouzónová, kompresorová vinotéka Philco PW DFSB, uchová vaše vína v té nejlepší kvalitě při vámi nastavené teplotě v úsporné energetické třídě A. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou.


Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Jednozónová, kompresorová vinotéka Philco PW KF, která uchová vaše vína v té nejlepší kvalitě při vámi nastavené teplotě. Tónované, proti poškrábání odolné sklo dveří, bez rámu se zámkem ovládacího panelu.


Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Otevřeli jsme pro Vás novou vzorkovou p. Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání.


Pro zobrazení veškerého nastavení pak slouží LED displej. Aquamarine Table of Epoxy! Аквамариновый Стол из Эпоксидки! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Wh, Jednozónová vinotéka Philco PW15K pro lahví vína vybavená digitálním ukazatelem nastavené teploty se stane působivým doplňkem do vašeho interiéru. Fľaše môžete uložiť vertikálne alebo horizontálne.


Philco vinotéky

Okrem termoelektrického chladiaceho systému s funkciou Fuzzy logic vás poteší aj prehľadný ovládací panel s LED displejom a osvetlenie vnútorného priestoru vinotéky. Na tomto zařízení si určitě ihned všimnete povedeného designu, který zapadne do každého interiéru. Vevnitř se nachází dekorační a zároveň funkční LED osvětlení. Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP.


Guzzanti, Philco , HumiBox a dalších. Dvojzónová, kompresorová, senzorovo ovládaná, vínotéka Philco PW17DFSB na fliaš, v energetickej triede A. Vhodná pre podstavbu s odnímateľnou mriežkou, ktorú možno nahradiť priebežným stolárskym soklom, UV filtrom na skle dverí, displejom a výsuvnými policami z bukového dreva. Vínotéka Philco PW do ktorej môžete umiestniť svoje obľúbené víno ponúka LED osvetlenie, termoelektrický chladiaci systém alebo hermeticky uzavreté dvere, za ktorými bude víno stále pripravené na servírovanie, takže Vás žiadna návšteva neprekvapí.


Předností domácích spotřebičů PHILCO včetně chladniček na víno je jejich finanční dostupnost. Vitríny a vinotéky PHILCO. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hlučnost nepřesahuje decibelů.


Kolísání okolních teplot vyrovnává topení. Dveře vinotéky a ovládací panel jsou opatřeny. K dispozici je ukládání vína ve vertikální i horizontální poloze. LED osvětlení interiéru, displej, cirkulace vzduchu nebo termoelektrický chladící systém je samozřejmostí. Pro milovníky vína, kteří si ho chtějí doma správně uchovat.


Philco vinotéky

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. K dispozícii je ukladanie vína vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. LED osvetlenie interiéru, displej, cirkulácia vzduchu alebo termoelektrický chladiaci systém je samozrejmosťou.


Pre milovníkov vína, ktorí si ho chcú doma správne uchovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky