čtvrtek 24. září 2015

Zahradní lavička prodám

Prodám nové masivní litinové bočnice, barva černá. Použití zahradní lavička , parková lavička , mobiliář pro obce, atd. Rozměr cca x metru.


Se zapuštěním do země, nebo odřezat. Materiál exotické dřevo. Lavička vhodná okolo stromu, nebo samostatně. Odstíny podle vzorkovníku za příplatek 1kč. Posíláme ve smontovaném stavu,cena dopravného 6kč.


Pinie a Sipo základní nátěr. Jedná se o jednu sedačku a dvě křesla, včetně polstrů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bezúdržbové, stálobarevné.


Stůl deska 100x9výška78cm,material jako lavička. Inzerát byl odebran z oblíbených. Popis: Prodám romantickou, dřevěnou zahradní lavičku. Příjemné posezení, ale bude potřeba natřít.


Zahradní lavička vhodná nejen pro seniory. Naše lavičky jsou vhodné i na zahradu jako zahradní lavičky. Kromě venkovních parkových laviček přitom můžete investovat také do parkových stolů. Parková lavička či stůl z prvotřídního materiálu – to je Váš spolehlivý nákup.


Nabízím novou zahradní lavičku pevné ocelové konstrukce. Možnost zaslání na dobírku. Lavice je vhodná k použití také na chalupách či chatách.


Pokud již máte koupený zahradní nábytek a chcete si udělat radost praktickým doplňkem jako je zahradní lavička , pak nejspíš budete uvažovat nad tím, aby vám lavička ladila s ostatními kusy nábytku. V tomto případě bude volba jednoduchá. Naopak pokud budete pořizovat kompletní sestavu nábytku, budete mít více prostoru. Pokud si zakládáte na estetické stránce vaší zahrady a chcete si udělat romantické zákoutí, na chvilku posadit a odpočinout si, nebo usadit hosty při grilování, tak je lavička na zahradu to pravé, co potřebujete. Jaký vybrat zahradní nábytek.


Rádi byste trávili rána, poledne i večery venku na zahradě, ale tak nějak ke skutečnému relaxu chybí ještě opravdu pohodlný zahradní nábytek? Poradíme vám, podle čeho vybírat a jaké máte možnosti. Nosnost až 1kg při váze kg. Prodám bytelný zahradní nábytek v kombinaci kovu a dubového dřeva.


Každý vyrobený kus je originálem, díky neopakovatelné kresbě dřeva. Nohy litina, dřevo malajský dub. Velmi příjemně se na ni sedí. Váha 40kg, délka 130cm.


Zahradní lavička prodám

Je těžká, díky čemuž poskytuje nábytku stabilitu. Litinový nábytek je kombinován se silným olšovým dřevem. Litinové části jsou opatřeny černou, práškovou, vypalovanou barvou. Lavice vyrobených z pevných litinových odlitků.


Jsou elegantní, pohodlné a trvanlivé. Litina, která je slitinou převážně ze železa a uhlíku, se vyznačuje vysokou odolností proti korozi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky