úterý 29. září 2015

Výroba patra na spaní

Z hlediska estetiky dostává interiér instalací patra na spaní novou dominantu a lze tímto způsobem zcela zásadně změnit podobu interiéru. Patrům na spaní se mnohdy také říká spací patra , dřevěná patra , patrové postele, vestavěná patra , snížená patra , interierová patra nebo patra na míru. Výroba probíhá ve vlastní dílně v Zadní Třebani u Prahy.


Materiál odebíráme přímo od zpracovatelů dřeva a veškeré potřebné díly si vyrábíme sami. Jedině takovým způsobem můžeme klientovi garantovat žádanou kvalitu produktu. Výrobní prograpatra na spaní , druhy pater na spaní.

Pódia a další dřevěný nábytek z masivu. Předmětem zakázky bylo vyrobit a zkompletovat patro na spaní. Byl kladen požadavek na stabilitu patra a jeho nosnost. Také muselo splňovat míry, jelikož na něj přišla položit matrace 200x160cm. Zakázková výroba vestavěných pater na spaní z masivního dřeva.


Vestavěné patro je někdy také nazýváno spací patro, patro na spaní , vysoká postel nebo patrová postel. Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy. Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných.

Historie firmy vyrábějící patrové postele, patra na spaní a pódia na spaní. Zde si můžete prohlédnout fotografie z našich realizací. Kliknutím na foto se vám otevře okno s detailem a popisem fotky patra na spaní. U některých obrázků naleznete i přibližnou cenu realizace. Jako příklad vysoké funkčnosti našich výrobků můžeme uvést úložné schody coby součást patra na spaní.


Jde o vlastní patent. Vedle funkčnosti výrobku klademe důraz i na to, aby výrobek sloužil zákazníkovi co nejdéle. To zajišťujeme důkladným výběrem vhodného materiálu. Na přání lze použít i jiné dřeviny jako jsou borovice, dub, jasan a další.


Na jednotlivé části patra se používají materiály s odpovídajícími parametry. Na schody a žebříky jsou to spárovky o tloušťce - 42mm. Na police a vnitřní vybavení skříní spárovky - 24mm. Na dvířka používáme třívrstvé BIO desky. Patra jsou vyráběna z kvalitního přírodního materiálu a přinášejí tak do vašich domovů kousek přírody, který v dnešní přetechnizované době z našich domovů pomalu mizí.


Na stavbu patra jsme použili průběžnou spárovku o síle mm. Velikost ložné plochy patra volíme podle velikosti běžných prodávaných matrací nebo podle matrací, které už máme a chceme je na patro použít. Jak při stavbě patra na spaní postupovat 1. V malém bytě s vyšším stropem se přímo nabízí zvětšení si prostoru stavbou patra na spaní , pracovnu nebo posezení.

Jak si patro na spaní vyrobit? Než začneme, propočítáme všechny výšky, abychom si nikde neotloukali hlavu o strop. O posteli na patře jsme už hovořily, na zakázku jsem si později nechala vyrobit i regálovou stěnu s místem na televizor. Firma čerpá z mnohaletých zkušeností a proto může nabídnout kvalitní práci a rychlé termíny splnění zakázek za přijatelné ceny. Doménou firmy Truhlářství Černý je dnes především výroba celodřevěných pater na spaní , jenž jsou v současnosti v kurzu hlavně díky značné úspory místa pro bydlení.


Návod - jak vyrobit patro na spaní Rám tvořící kostru ložné plochy patra sešroubujeme jako bočnice na výšku. Použijeme smrkovou spárovku nebo prkna o profilu 12×cm. Otvory pro vruty si nejprve předvrtáme.


Typy pater na spaní od zdi ke zdi - schéma umístění, možnosti zástavby. Schematické znázornění umístění pater ode zdi ke zdi v místnosti. Nabízíme patra na spaní , úložné schody, nábytek na zakázku, a zahradní pergoly (výrobu, dodávky a montáže).


Cenové kalkulace zdarma. Z naši kompletní nabídky patrových postelí si vybere opravdu každý. Využíváme dokonale prostoru, který máte pro své patro na spaní určen.


Patra na spaní vyrábíme na míru z kvalitního dřeva a materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky