úterý 15. září 2015

Concept pc 5060 návod

Concept – spotřebiče pro skutečný život. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Prvním může být podprůměrná maximální hmotnost bochníku. Ta sice nepatří k nejmenším, stále se drží nad kg, ale chcete-li péct chleba pro velkou rodinu, asi stačit nebude.


Na druhou stranu má pekárna, jako většina. CONCEPT , Domácí pekárny. Neomezujte své možnosti. Klasické domácí pekárny jsou výborným pomocníkem v kuchyni, když zvládají upéct čerstvý chleba, vytvořit těsto na dorty i pizzu nebo zavařovat marmelády.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybírat můžete z dvanácti přednastavených programů pro přípravu nejrozmanitějších druhů chleba, marmelád či těst. Díky speciální nástavbě a formy upečete i čtyři bagety francouzského typu.


Hnětací háky Pečení baget ano Celý popis a technické parametry. Neobmedzujte svoje možnosti. Klasické domáce pekárne sú výborným pomocníkom v kuchyni, keď zvládajú upiecť čerstvý chlieb, vytvoriť cesto na torty aj pizzu alebo zavárať marmelády. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám.


Celý proces pečenia je plne automatický, stačí vložiť ingrediencie a vybrať program. Vám umožnia aj pečenie bagiet francúzskeho typu. Využiť môžete tri druhy sfarbenia kôrky.


Dvanásť dômyselne navrhnutých programov potom umožňuje pečenie rozmanitých druhov pečiva a cesta. Počet hnětacích háků (v nádobě): Všechny parametry. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


This feature is not available right now. Please try again later. Domácí pekárna české značky nabízí přednastavených programů pro přípravu nejrozmanitějších druhů chleba, marmelád či těst. Vyberať môžete z prednastavených programov pre prípravu najrozmanitejších druhov chleba, marmelád či ciest.


Vďaka špeciálnej nadstavbe a formy upečiete aj štyri bagety francúzskeho typu. Nechýba ani nastaviteľný hodinový časovač. Po ukončení programu sa pekáreň automaticky prepne do špeciálneho režimu. Pekáreň ponúka množstvo výho vďaka ktorým vie uľahčiť život v každej domácnosti. Kenyérsütő boltok, képek.


Chcete péct domácí chleba nebo třeba bagety? A přitom neutratit příliš mnoho peněz? Tak to by vás mohl zajímat tento přístroj. Svojí cenou patří spíše do průměru, ale výbavou útočí na vyšší segment. Má nástavbu a formy pro pečení čtyř kousků baget, dva solidní hnětací háky, displej s popisky programů v českém jazyce.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. A kenyérsütőn beállítható a kenyér, vagy más tészta sütési fokozata. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Zaobstarali ste si novú domácu pekáreň a neviete, ako s ňou zaobchádzať?


Manuály si môžete zadarmo stiahnuť v slovenskom jazyku vo formáte pdf.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky