úterý 15. září 2015

Kufříkový šicí stroj lada

LADA , to je tradice stará více jak 1let, vyzkoušená generacemi. Naše šicí stroje , to je osvědčená kvalita, prodloužená záruka a kvalitní servis. Lada si získaly srdce mnoha švadlen po celé evropě, díky své kvalitě a moderní konstrukci , ale i prvotřídním servisem.


Za dobu své existence bylo v soběslavském podniku, jenž měl od 50. Jindřichově Hradci, vyráběno celkem typů šicích strojů. Jednoznačně nejúspěšnějším typem se stal první elektrický kufříkový šicí stroj s označením Lada 132.

Lada jsou známé jak veřejnosti, tak i tzv. Nové šicí stroje Lada zůstávají svojí kvalitou, promyšlenou konstrukcí a jednoduchou obsluhou věrni tradicím značky. Včetně mnoha patek, přídavného stolečku, nožního pedálu a kufru.


Samozřejme šije :) Starší použité zboží bez záruky. Pokud se vám nechce číst a hledat, doporučujeme nej. Typy šicích strojů podle ovládání.


Základním typem je mechanický šicí stroj a elektronický šicí stroj (elektrický šicí stroj ). Inzerát byl odebran z oblíbených.

Preferuji osobní odběr s možností vyzkoušení. V případě zaslání poštou se cena navyšuje o poštovné. Vybírejte si Šicí stroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Je zcela funkční, šije moc hezky. Osobní převzetí možné v Ostravě a okolí. Popis: Bez záruky na funkčnost.


Jelikož je celý kovový, tak ho musí před zapojením zkontrolovat elektrikář. Stroj je funkční v původním obalu. Ke stroji včetně přídavného stolečku , všechny cívky, původní n. LADA si získaly srdce mnoha švedlen po celé evropě, díky své kvalitě a moderní konstrukci, ale i prvotřídním servisem. Většina znich je dodnes.


Elektrický kufříkový stroj ,málo používaný,lehce přenosný v kabele,vše původní. Nemáte prosím někdo návod k obsluze tohoto starého šicího stroje ? Zdědila jsem ho po mamince a ráda bych na něm šila, jelikož si pamatuji, že kdysi šil výborně. Prodám zachovalý, kufříkový , šicí stroj. Základní šicí stroj s velmi jednoduchou obsluhou, vhodný pro domácí použití.


Klasický šicí stroj nejen pro začátečníky, ale i pro zkušené švadleny.

S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Kufříkový šicí stroj LADA 132-- Hradec Králové - Sbazar.


Koupím starší kufříkový šicí stroj s cik-cak automatikou, nejlépe osobní předání Ústecký , Liberecký kraj, preferuji značku Lada , Veritas. Singer Legacy C440Q je elektronický šicí stroj s dotykovým LCD displejem, rotačním chapačem, 2druhů stehů, typů knoflíkových dírek, automatickým navlékačem jehly i automatickým odstřihem. A navíc dárková poukázka v hodnotě 5Kč!


Celokovová konstrukce těla stroje a skeletu včetně mechaniky zaručuje tichý chod stroje a dlouhou životnost ! Horizontální magnetický rotační chapač s antiblokem zabraňuje zaseknutí nitě a díky magnetu je chapač stabilní a tichý. Konstrukce chapače umožňuje snadnou výměnu cívky spodní nitě. Nabídka Kroměříž 5Kč. Zetina, vyrobený Zbrojovkou Brno.


U mě je nevyužitý a zavazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky