pátek 25. září 2015

Kartonový papír

Kartonové papíry určené na scrapbooking. Tyto kartonové (nebo taky kraftové či recyklované) papíry mají vysokou gramáž a jsou vyrobeny z recyklovaného papíru. Neobsahují kyselinu a díky své pevnosti jsou vhodné na prostorové projekty. Lze je vyřezávat na Big Shotu BigZ šablonami. Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Velkoobchod s papírem a kancelářskými potřebami.

Skladem zboží, xerografický papír , barevné kartony A- B etikety Ai B lepenka vlnitá, mirkovlná, skládačková, natíraná, kancelářské potřeby, pera Parker, akrylová barva, prsotvá, na obličej, tavné tyčinky, modelina, skartovačky, vazače. Vyberte si z naší nabídky speciálních papírů. Jsou to papíry s efektním povrchem nebo se zvláštní strukturou, různé gramáže. Papír je tenký, hladký materiál vyráběný zhutněním vlákna. Použitá vlákna jsou obvykle přírodní a založená na celulóze.


Nejobvyklejší materiál je buničina vyrobená ze dřeva (většinou smrku), či ze sekundárních vláken (sběrový papír ), ale mohou být použity i jiné rostlinné vláknité materiály jako bavlna, a konopí, vlákna bource morušového, ale i jiné. Ideální pro školní projekty nebo do. Nedoporučujeme embosování, papír je pevný a výsledný embos není rovnoměrný.


Není vhodné do tiskárny.

Barvy se mohou lišit, strany papírů nejsou stejnobarvené. Návrh není zobrazen v měřítku. Nabízíme Vám kartonový papír všech možných barev pro kreativní jedince.


Bílý karton například pro kreslení nebo barevný karton pro školáky. Najdete u nás také vlnitý kartonový papír neboli lepenku. Krací papír v roli vhodný pro malíře. Balící papír hedvábný, kloboukový či Havana vhodný pro balení zboží či materiálu. Lze ho též využít jako výplňový materiál.


Tvrdý kartonový papír se zvířecím motivem je ideální na zhotovení zvířat ( kravička, zebra, gepar jaguár, tygr….). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stepa kartonový papír bílá. Tvrdé kartonové papíry ideální pro výrobu přáníček, papírových figurek a jiných kreativních výtvorů. Navrhneme a vybavíme váš gastro provoz, provádíme servis veškerých gastro strojů.


Trouby, myčky, konvektomaty,. Anajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vyrobíme a potiskneme téměř cokoli. Rozlišovače, rejstříky. Pro přehlednost Vašich dokumentů nabízíme širokou nabídku rozlišovačů - odstřihávací (lze použít do pořadačů), kartonové, plastové, zesílené, rozdružovače - plastový, kartonový , papírový, rejstříky ESSELTE - plastové rozlišovače pro barevné třídění v pořadačích či deskách, rozlišovací jazyky, rozdružovací kartonové jazyky.


KARTONOVÝ PAPÍR - obalovysvet. Obalový svět #128230; Vše od návrhu řešení, výrobu až po dodání. Ahoj, holky potřebuju poradit, kde koupit tento papír ve větším formátu (A4-A3) a tvrdý. Asi neznám přesný název, protože nemůžu nic najít :D. Kraftový papír nebo recy papír ? Prosím o odkazy a rady.


Balicí papír je základem každého kamenného i zásilkového obchodu. Pro bezpečné zasílání i skladování zboží je balicí papír nezbytností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky