úterý 8. září 2015

Skialpové lyže

Skialpové lyže

Toužíte po naprosté volnosti v horách? Chcete si sami vyšlápnout vyhlédnutý kopec, který si pak sjedete? Skialpové lyže vám umožní obojí. Za bezkonkurenční výprodejové ceny.


Vás již více než 28let vybavuje tím nejlepším hardwarem, oblečením i doplňky pro co nejkomfortnější prožitek vašich dobrodružství na Vašich skialpinistických túrách v zimě nebo na trecích, ferratách či lezení v létě. Nech už máte akékoľvek ambície, z našej širokej ponuky skialpových lyží si určite vyberiete. Stredná trieda lyží je určená pre turistov a lyžiarov, ktorí chcú mať pôžitok aj zo zjazdu. Medzi lyžami na skialpinizmus nájdete aj extra široké, ktoré oceníte hlavne pri zjazdoch v hlbokom snehu.


Správná délka skialpové lyže. Delší lyže by vám mohly dělat na strmém svahu při otočkách problém. Kratší lyže jsou obratnější, dlouhé lyže lépe vedou oblouk, ale musíte mít větší rychlost. Při výběru pásů si vždy.


Kvalitní vybavení pro sjezdové lyžování, skialpy a běžky! Proto jsme se rozhodli šířit evangelium lyžování dál a poskytovat všem kvalitní lyžařskou výzbroj a výstroj za dostupné ceny. Maximálně stejně tak dlouhé.


Nicméně každý model je dnes konstruovaný pro specifické využití, takže máme jedno ještě lepší pravidlo - držte se doporučení výrobce. Součástí této kategorie jsou i akční nabídky na skialpinistické lyže a doporučení na zajímavé modely lyží na skialpinismus. Vynikajúci skialpové lyže od tých najskúsenejších výrobcov u nás na Lyzelyze.


Skialpové lyže

Stoupací pásy - Kompletní skialpové vybavení pro všechny co mají rádi skialpinismus. Prodám skialpové lyže , boty, pásy, příspěvek: 3. Navštivte naši prodejnu sjezdových lyží a běžek, skiservis a test centrum v Ostravě. Lyže a běžky Sporten a Lusti. Radi Vás opäť obslúžime v pondelok 4. Využite príjemnú zľavu na akýkoľvek produkt v našom e-shope.


Vyberte si lyže na skialpy u nás – skialpové lyže nejlepších světových výrobců – Dynafit, K DPS, Hagan, Ski Trab. Provádíme ořez skialpových pásů na vaše lyže. Nejdůležitější je sladit skialpinistický komplet jako celek podle vlastností (váhu, tuhost apod.) jednotlivých komponent.


Skialpové lyže

Lavinová výbava od firem BCA, PIEPS a Ortovox - lavinové vyhledavače, lopaty, sondy i batohy s lavinovým airbagem. Zajištujeme plnění lahví do airbag batohů. V oddělení obuvi pro skialpinismus nabízíme dámské i pánské modely pro skitouring a skialpinismus, které upevníte do každého vázání. Usnadňují přechod z chůze do kluzu a umožňují snadný sjezd.


Odpoveď na otázku aké lyže si vybrať spočíva v nájdení správnej rovnováhy medzi komfortom pri pohybe smerom nahor (stúpanie na pásoch, či lezenie s lyžami na batohu alebo v rukách) a výkonom pri zjazde. Hlavním znakem těchto lyží je lehká váha a skialpové vázání. Modelů vázání se vyrábí hned několik druhů a liší se i lyžařské boty, které do jednotlivých vázání pasují.


Skialpové lyže

Tvůj výběr by se měl řídit hlavně podle toho. Rádi vám pomůžeme s výběrem skialpových lyže a doporučíme nejlepší kompletní výbavu pro tento skvělý zimní sport. Najdete u nás skialpové vázání i dámské a pánské skialpové boty. K dispozici je vám také naše půjčovna lyží a snowboardů, kde si můžete zapůjčit freeride a skialp lyže od G3. Svoje lyže mám síce rá no neváhal som a požičal som si LaSportiva GT 177.


Trochu nevšedné, lebo značku mám zafixovanú predovšetkým ako topánkovú. Už nejaký rok sa ale snažia preraziť aj v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky