středa 9. září 2015

Vůně do sušičky miele

Vůně do sušičky Příjemná svěžest ze sušičky prádla. Jako dárek od nás nyní obdržíte při nákupu vůní 4. Stačí si v našem e-shopu vybrat libovolné vůně anbsp;uplatnit voucher. Příjemná vůně linoucí se z čistě vypraného prádla potěší všechny vaše smysly. Pokud zapomenete přidat vůni do prádla během praní, nezoufejte. Flakon s vůní má 1ml.


Zanechá vaši prádlo hebkou a krásně voňavou. Svěží vůně NATURE překypuje květinovým aroma a přírodní svěžestí. Balení postačí pro cyklů sušení.


Kapsle jsou kompatibilní pouze se sušičkou Miele. Nejméně dostupnou, ale neméně zajímavou, možností je tekutá vůně do sušičky. Zatím se s ní setkáme jen u některých sušiček značky Miele.


Vůně je v malém flakonku, který se zasadí do dvířek sušičky a uvolňuje vůni při jejím používání. Pro sušičky ostatních značek je ale nepoužitelný. Osvěžte si své prádlo a nechte ho provonět klidnými tóny mořské vody. MIELE Vůně ROSE do sušičky prádla.


Pro svěží vůni, přetrvávající až týdny Nadýchané, ale i krásně voňavé prádlo Rose - něžná, rafinovaná vůně čerstvě. Vonné ubrousky a vůně do sušičky skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Získáte tak nejen mimořádně nadýchané, ale i krásně voňavé prádlo. Nejen prací prášek může vašemu prádlu dodat vůni, jakou chcete.


Miele , WPro, COCCOLINO a dalších. Stačí před sušením přidat flakón s vůní do sušičky a nechat ho, ať během sušení rozvine svou vůni do celého objemu prádla. Kompozice vůní pro chvíle plné pohody: COCOON spojuje jemnou péči a blahodárnou harmonii do vůně , která okouzlí celou vaši rodinu. Dodejte svému prádlu oblíbenou vůni snadno a rychle. Péče o prádlo, Pračky, Sušičky prádla, Žehlicí systémy, kvalitní produkty testované na životnost až let Péče o prádlo - pračky, sušičky , žehlicí systémy It appears that your browser has JavaScript disabled.


Díky naší obzvláště výkonné technologii sušení se odvádí do vzduchu v místnosti jen velmi málo vlhkosti. Novinkou na trhu jsou vůně do sušičky , zatím jsou ovšem kompatibilní jen s některými sušičkami značky Miele. Jedno balení vydrží několik desítek cyklů, v závislosti na intenzitě. Během procesu sušení se vůně rovnoměrně rozptýlí do vašeho prádla, přičemž intenzitu vůně si můžete sami regulovat. Vaše prádlo tak bude nejen příjemně hebké, ale také krásně provoněné.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových. Vůně na prádlo do pračky nebo vůně do sušičky Dr. Beckmann s vůní léta je velmi kvalitní a voňavá aviváž z Německa.


Tyto vůně na prádlo z dovozu Dr. Beckmann Summer sen stačí přidat do speciálního míčku do sušičky nebo do přihrádky v pračce v malém množství a vaše prádlo bude dlouho po vyprání vonět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky