pátek 18. září 2015

Kojenecká láhev

Kojenecká láhev

Láhev má anatomicky tvarovaný tvar pro lepší uchopení a držení. Kojenecká láhev Tommee Tippee. Samozřejmostí je měkký a strukturovaný dudlík, který se podobá matčině prsu. Savička je z lékařského silikonu a miminkům z velké většiny vyhovuje dobře.


Lžička je totiž vyvedena ze silikonu, takže je měkká a připomíná klasickou savičku. Láhev pak stačí jemně zmáčknout a tekutá strava na lžičku vyteče. Tuto láhev lze používat na kaše, polévky a. Myslete na zdraví Vašeho dítěte a dopřejte mu zdravou kojeneckou láhev na pití.


V nabídce máme kojenecké láhve skleněné, nerezové i termo lahve. BEZ BPA - bezpečné pro Vás i Vaše miminko. PP-PLAST - vyrobeno z vysoce kvalitního prémiového polypropylenu. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Skvělé řešení pro miminka se sklonem k břišním kolikám.


Anti-kolikový ventil zajistí dítěti plynulé sání bez polykání vzduchu. Unikátní savička, napodobující mateřský prs. Send Beautiful Hand-Tied Bouquets Online Today. By Expert British Florists.


Team Will Be Happy To Help. V naší nabídce najdete designové kojenecké láhve s jedinečnou patentovanou technologií. S jedinečnými funkcemi, které pomůžou Vašemu dítěti a Vám usnadní rodičovství. HeroEcoBottle skleněná kojenecká eko láhev 3ml, šedá.


Kojenecká láhev

První kojenecká láhev na světě, vyrobená z bio plastu na rostlinné bázi. Bezpečnější pro vaše dítě a lepší pro naši planetu. Lahvička z nárazuvzdorného skla. Pouzdro z lékařského silikonu. Jestliže budete láhev používat hned po narození miminka, bude pro vás praktičtější malé lahvička se širokým hrdlem.


Je snazší na plnění umělým mlékem a lépe se čistí. V tomto případě nebude dítě pít samo a nevadí tedy ani to, jestli je láhev širší. Je ergonomicky tvarovaná a má protiskluzová držátka, takže si dítě může láhev držet samo například i při jízdě v kočárku. První ekologická kojenecká láhev na světě, vyrobená ze skla a rostlinného materiálu, otevírá nový trh pro ekologické výrobky pro děti.


Kojenecká láhev

Stejně jako všechny lahve. Revoluční, dvojitý antikolikový systémem snižuje riziko koliky a brání nechtěnému úniku mléka při krmen. HeroBottle Antikoliková kojenecká láhev 3ml, olivová. Koupit Přidat do oblíbených Doprava zdarma.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Láhev bezpečná při kojení v novém moderním designu kolekce Botanic, který sleduje současné trendy. Umožňuje kombinaci krmení z láhve a kojení. Láhev je vybavena dynamickou savičkou LOVI, která při krmení modifikuje svůj tvar – prodlužuje se.


Kojenecká láhev

Povzbuzuje tak dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Díky praktickému designu se táto láhev dobře drží a snadno se plní.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky