pátek 11. září 2015

Domácí vinotéka na 12 lahví

Domácí vinotéka na 12 lahví

Má jednoduché dotykové ovládání. Guzzanti GZ 12B disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru a bez vibrací a vyznačuje se velmi nízkou hlučností do dB. E-shop domácí vinotéky nabízí špičkové modely chladniček na víno předních světových výrobců. Domácí VINOTÉKY, domácí vinotéka E-SHOP. Naleznete zde celou řadu vinoték od malých domácích, po velkokapacitní určené pro gastronomii, nebo dlouhodobou archivaci.


Výhody této vinotéky jsou tichý cho nízká spotřeba a elegantní provedení. Zaujme i velmi tichým chodem o hlučnosti pouhých dB. Ekologická chladící vinotéka z řady Reserva značky Klarstein představuje praktický a zároveň vizuálně přitažlivý kus nábytku pro milovníky vína. Disponuje LED displejem s ovládáním a vnitřním osvětlením. Dřevěná domácí vinotéka - Natur.


Volně stojící vinotéka Hyundai VIN A má elegantní černé provedení se zrcadlově tónovanými prosklenými dvířky. Svými rozměry je tato vinotéka vhodná i do menších bytů a zajisté potěší i úsporným příkonem W. Je vybavena drátěnými policemi, na které můžete uložit až lahví vína. Chladnička je vybavena elegantními odníma.


Dvouzónová vinotéka Domo DO 909WK Stylová vinotéka na lahví teplotní zóny: např. IHNED ZDARMA na výdejnách. Tichý cho bez vibrací Termo-elektrické chlazení (bez freonů) robustní dřevěné regály Nerezová d. Díky nim můžete v jedné lednici na víno chladit více druhů vín. Vybírat si můžete podle počtu uskladněných lahví nebo podle značky.


Dvouzónová domácí vinotéka umožňuje uložení dvou druhů vína ve dvou teplotních módech najednou. Proto jsou vhodné pro uložení jak červeného, tak i bílého vína zároveň. Jedná se o nejpočetnější kategorii, ve které jsou zastoupeny různé modely jak volně stojících, tak i vestavěných vinoték. Velikost domácí vinotéky šířka 48cm.


Ideální pro uskladnění vína doma, kvalitní. Vinotéka Hyundai VIN A. Lahve se skladují v poloze ležmo, aby nevysychal korek, domácí vinotéky jsou antivibrační, nedochází tedy k otřesům vín. V dnešní době již můžete pořídit humibox za skvělou cenu, na trhu ani u nás nejsou žádnou novinkou. Díky velmi tichému chlazení kompresorem vás.


Expovinalia Regál na víno PETÍN I Materiál a odstín: Přírodní dub - masiv. Tato chladnička na víno je určena max. Na zadní straně vinotéky se nachází přepínač pro ovládání teploty. V, dvoukolíková zástrčka) Dekorace na vinotéku není k dispozici. Do úzké vinotéky Guzzanti GZ (š. cm) se vejde až lahví.


Vnitřek je rozdělen pomocí polic a je osvětlen efektivními LED diodami. V tomto článku jsme vybrali nejlepší domácí vinotéky na trhu podle recenzí, diskusí, zkušeností a testů spotřebitelů. Není možné zahrnout všechny modely na trhu, ale možná vás budeme inspirovat tímto užším výběrem a naším doporučením.


Kvalitní vinotéka pomáhá správně pečovat o vaše domácí zásoby vína. Vitríny na víno a domácí vinotéky s chlazením. Každý, kdo má víno opravdu rá pro něj chce to nejlepší. Nepatříte-li k vlastníkům sklípku, pak se vám k tomuto účelu bude hodit vinotéka , případně vitríny na víno.


Lahve v nich budou mít nejen důstojný prostor, ale i vhodný sklon a. Amazing Fastest Homemade Wood Lathe Machines Working - Skills Extreme Wood Cutting Machines Easy - Duration: 16:01. Vychutnávejte si víno v nejlepší kvalitě. Pořiďte si domácí vinotéku od Winehouse.


Ostatní se po měsíci užívání. Dřevná domácí vinotéka na lahví , vhodná pro dlouhodobé uskladnění vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky