úterý 29. září 2015

Drtič česneku

Praktický pomocník do kuchyně. Drcení česneku nebylo možná nikdy jednodušší. Drtič na česnek obsahuje jemnou mřížku přez kterou se protlačí oloupaný stroužek česneku a získáte tak dokonale lisovaný česnek. Vhodné i pro praktické skladování stroužků česneku.


Drtič můžete zcela demontovat za účelem vyčištění. Drtič česneku je perfektním pomocníkem v kuchyni.

Nadrtí česnek rychle a snadno. Nechte se překvapit barvou! Originální drtič česneku , který navíc jezdí? Vložte stroužky česneku dovnitř, přidejte čepel nože, uzavřete a popojeďte. Vás nebo Vaše děti to bude navíc ohromná zábava!


Roztoči se projevují nejškodlivěji na česneku během uskladnění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mezi ty moderní patří bezpochyby plastový drtič česneku , který funguje na principu krouživého pohybu.

Rozměry drtiče jsou 8x7cm. Je zárukou ukázkově lisovaného česneku díky jemné mřížce, která stroužek česneku jednoduše protlačí. Drtič je také velmi praktický pro potřeby skladování stroužků česneku. Drtič se dá zcela demontovat kvůli vyčištění.


Kromě jemných struhadel existuje ještě drtič česneku , který lisuje česnek přes mřížku. Zároveň se v něm dají stroužky i do příštího použití skladovat. Shrnuto a podtrženo: Kdo chce natřít česnek, vyplatí se mu investovat několik desetikorun do keramického nebo plastového třítka.


Fungují překvapivě dobře a. Plastový drtič na česnek - Ibili. Kolebkové mačkadlo na česnek JOSEPH JOSEPH Rocker Garlic Crusher, černé. Rozdrťte si česnek tím nejjednodušším způsobem. Použijte k tomu plastový drtič , který vám přináší bezpracnou formu zpracování česneku.


Stáhnout Drtič na česnek levné fotky z nejlepší agentury stock fotografií rozumné ceny miliony prémiových, vysoce kvalitních, royalty-free stock fotografií, snímků a obrázků. This video is unavailable. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Vařečky, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce. Všechny informace o produktu Dekorace na dort Nerezový houpací drtič česneku , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Nerezový houpací drtič česneku.


Sekáček, nebo drtič ledu?

Multifunkční drtič česneku Multifunkční drtič je nejlepší pomocník pro vaši kuchyni. Naseká a rozdrtí nejen česnek, ale i další druhy zeleniny. Poskytuje rychlé a snadné používání a jednoduché čištění.


Bytelný, dobře se čistí kvůli vyndavatelnému dílu s dírkami. Na boční straně je trošku naprasklý, ale prasklina je jen povrchová a na funkci nemá vliv. Můžete drtič zcela demontovat za účelem vyčištění.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Detailní popis produktu. Tento soubor pochází z media Commons. Níže jsou zobrazeny informace, které obsahuje jeho tamější stránka s popisem souboru. V této kategorii najdete kuchyňské náčiní a vybavení do kuchyně.


Nerezové produkty, které jsou nejen elegantní, ale i praktické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky