pondělí 28. září 2015

Fontány pro psy

Fontány pro psy a kočky Padající vodu z fontány psy i kočky milují. Vyberte si ze široké nabídky fontán pro psy a dalšího příslušenství, které nadchnou vás i vaše zvířecí mazlíčky. Obzvláště v teplých dnech je fontána pro psy nepostradatelným příslušenstvím v domácnosti se čtyřnohým kamarádem.


Pitný režim by neměli dodržovat jen lidé, ale i zvířata. Proto se postarejme o to, aby našim psím mazlíčkům chutnalo co nejvíce.

Spolehněte se na to, že okysličená voda zbavená zápachu a nečistot volně padající ve fontánce na pití přinese vašemu psovi radost z pití. Misky, barely a fontány. Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.


Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Pupálkový olej pro psy aneb připravte se nejen na jaro! Ne nadarmo se říká Pupálkovému oleji malý zázrak z přírody, protože tento za studena lisovaný olej podporuje imunitu psa, má protirakovinné účinky, regeneruje, ale také napomáhá při bolestivostech kloubů a pohybového aparátu psa nebo kočky.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

HAGEN, Akinu, IMAC a dalších. Tím, že Vašeho psa vybízejí k pití, přispívají k jeho zdraví a dobrému pocitu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pohybové čidlo v horní části porcelánové fontány zaznamená, že Vaše kočka nebo pes přišel k fontáně. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Velký výběr kvalitních a krásných misek pro psy na doma i na cesty, misek pro štěňata, fontán na vodu a pamlskovníků. Ale díky elektrickým fontánkám pro napájení psů a koček bude mít mazlíček neustále přístup k čerstvé a čisté vodě. Umožňují neustálý přísun čerstvé vody mazlíčkům a jsou lepší alternativou než miska vody.


Pokud tedy nejste přes den doma, nemusíte mít obavy, že pejsek bude trpět žízní. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Oceníte určitě i dávkovače krmiva nebo fontány pro psy a kočky. Zvolit je můžete podle funkce, vzhledu a dalších parametrů. Fontána pro kočky a malé psy - Čistá a filtrovaná voda láká k častému pití, udělejte svého miláčka šťastného a zdravého.


Tato balení navíc obsahuje výměnné filtry. Jak si vybrat fontánky pro psy. Při výběru fontánek pro psy se řiďte jejich kapacitou.

Pro štěňata a malé psy jsou vhodné pitné misky s obsahem litru. Pro střední a velká plemena vyberte fontánky s kapacitou litry a více. Věnujte pozornost výšce, upevnění a výkonu fontánky. V této kategorii naleznete velmi oblíbené psí fontány na vodu.


Fontány psovi nabízí čerstvou, okysličenou a svěží vodu bez slin po celý den. Pro zkvalitnění našich služeb používáme soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Deky a autopotahy do auta. Cestovní misky a láhve.


Tělo Chytré fontány je porcelánové. Toto luxusní provedení v sobě snoubí užitnou i estetickou hodnotu. Chytrá fontána své čtyřnohé uživatele baví, chrání jejich zdraví a je i šikovným interiérovým doplňkem. Proč vaše kočka a pes potřebují fontánu k pití? Tekoucí voda obsahuje více kyslíku, skvěle chutná, je čerstvá, a všechna zvířata to vědí!


Koupí nového pítka zajistíte kočce neustálý přístup k dostatku pitné vody a tím předejdete onemocněním močových cest a vzniku močových kamenů. Především v létě je vhodná fontána nezbytným doplňkem pro kočky, který rozhodně ocení. Jestli se chcete dozvědět, proč jsou fontány pro kočky tak potřebné, čtěte zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky