pátek 11. září 2015

Broušené sklo nový bor

E-shop a výdejní místo funguje bez omezení! Obracíme se na vás s žádostí o možnosti platby předem. Chceme co nejvíce omezit styk s poštovním doručovatelem.


Původní firma, ze které vychází Fa. Stálá expozice dokládá prostřednictvím rozmanitých skleněných exponátů a modelů sklářských dílen stylový a technologický vývoj českého skla od 17.

Jubilejní číslo nebo jméno na. Své starožitné sklo i jiné starožitnosti a repliky na antikpraha. Prodej skla, porcelánu a keramiky v Novém Boru. Broušené skleničky žluté na bílé víno.


Zaujaly je mimořádné vlastnosti našeho skla - konkrétně mimořádná odolnost odlivek Barline 4ml a tak byly podrobeny naprosto unikátnímu testu. Mušle, perly, korály - abalone. Lidová umělecká tvorba Prodej lidových a uměleckých výrobků zpracovaných tradičním způsobem.

Otevřeli jsme nový e-shop s ručně broušeným a rytým sklem. Jedná se o skleničky z českého křišťálu a dekorované naší malou rodinnou firmou. Dlouholetá tradice sklářského řemesla v českých zemích dala vzniknout překrásným ručním výrobkům, které je potřeba připomínat. Cílem výroby historického skla je poukázat na sklářský um našich předků a na jejich ovládání řemesla, které se bezesporu blížilo umění. Kombinace sklo a cín, malované, ryté, broušené , historické, pískované sklo.


Provádíme zakázkovou výrobu. Mezi její domény patří moderní design českého skla a tradiční ručně broušené sklo , které odkazuje na bohatou tradici českého sklářství. Firma si dokonale osvojila tradiční technologické postupy, které před mnoha lety vyvinuli čeští sklářští mistři a díky tomu dokáže nabídnout prvotřídní kvalitu českého skla.


Nabízíme české křišťálové sklo , cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski. Nový Bor , okres Česká Lípa v katalogu. Crystal porcelan - Brno tel. Od počátku bylo hlavním sortimentem luxusní broušené sklo.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sklárny Umělecké sklo n. Dobrý stav, rozměry - š.

Prodejna skla, e-shop a velkoobchod skla. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Inzerát Popelník broušené sklo v okrese Česká Lípa, cena 200Kč, od moje. Popis: - starožitný větší popelník ručně umělecky broušený, masivní olovnaté sklo.


Kuchyňské skleněné dózy, vázy. Die Firma Lausitz Glas dekoriert Haushaltsglas zu Snäppchen Preissen. Eiselt, Kamenický Šenov.


Navrhuji a vytvářím nápojové soupravy, džbány, vázy, mísy, svícny, těžítka a dekorativní předměty. Váza a popelník - broušené citrínové sklo , Václav HANUŠ Méně vídaná souprava z masivního citrínového skla, které je částečně matované a fazetově broušené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky